Wesley Sneijder için son iddia: AC Milan

Güncelleme Tarihi:

Wesley Sneijder için son iddia: AC Milan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 15:11

Çizme basınında, Wesley Sneijder için AC Milan'ın zemin yokladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Wesley Sneijder ve yönetim arasındaki gerilim artarken, Hollandalı yıldız için transfer iddiaları da arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Son olarak, disiplin yönetmeliği gereğince 2.3 milyon euroluk cezaya çarptırıldığı belirtilen ve sarı-kırmızılıların önceki gün gerçekleştirilen idmanına çocuğunun vaftiz töreni nedeniyle katılamayacağını söyleyen Sneijder için AC Milan'ın zemin yokladığı bildirildi.

Wesley Sneijder için son iddia: AC Milan

YOLANTHE, MILANO'YA DÖNMEK İSTİYOR
Tuttosport'un sayfalarına taşıdığı habere göre, 3.5 yıllık birlikteliğin ardından Galatasaray ile yollarını ayırmaya hazırlanan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılıların bütçesini zorlarken, AC Milan'da Sneijder'in transferinin ihtimali belirdi.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldızın eşi Yolanthe Cabau'nun da Milano'ya geri dönmeye bir hayli istekli olduğunu yazan gazete, Çizme devinin olası bir Sneijder - Galatasaray gerilimini fırsata çevirebileceğini kaydetti.

AC MILAN 7.5 MİLYON EURO ÖDER Mİ?
Sözleşmesinde '7.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Sneijder için menajeri Guido Albers ile sık sık temas halinde bulunan Galatasaray yönetimi ciddi bir teklif almazken, Milan'ın resmi teklif yapıp yapmayacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

Geçen sezon devre arasında Juventus'un 10 milyon euroyu bulan bonservis teklifini geri çeviren Galatasaray yönetimi, Hollandalı oyuncuyla sezon sonunda da kontrat yenilemişti. (sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!