Vuslata erdiler

Bu yıl düzenlenen Best Model of the World yarışmasında birinci seçilen Mısırlı güzel Arwa Gouda ile ona son klibi ‘Kal De’de rol veren Özcan Deniz’in aşkı sürüyor. Arwa yeniden Türkiye’de...

Bu ziyaret sırasında her boş vakitte birbirlerinin yanına koşan çift, önceki akşam Bebek’teki bir balıkçıda baş başa yemek yedikten sonra Deniz’in İstinye’deki evinin yolunu tuttu.

Mekanı dolduramadı

‘O Şimdi Asker’ şarkısıyla çıkış yapan Tuğba Ekinci, önceki akşam ilk kez sahne programıyla eğlence tutkunlarının karşısındaydı. Etiler’deki Keops Bar’da çıkan seksi şarkıcı, mekana gelen müşterileri coşturmak için elinden geleni yapsa da morali bozuktu. Büyük umutlarla çıktığı 400 kişilik mekanda kendisini dinlemeye sadece 50 kişinin gelmesine üzülen Ekinci hayal kırıklığı yaşadı.

Deniz yerine Çağla

Cengiz Abazoğlu, geçtiğimiz yıla kadar tüm defilelerinde baş mankenliği verdiği, gece gezmelerinde de yanından ayırmadığı Deniz Akkaya yerine bir süredir Çağla Şikel ile görünür oldu. Önceki gece Beyoğlu’ndaki Cahide 15 adlı mekanda eğlenen ikili, sarmaş dolaş çıktıkları barın kapısında verdikleri samimi pozlarla dikkat çekti. Abazoğlu’nun bu gece Vogue Restaurant’ta düzenleyeceği defilesinin önemli mankenlerinden biri de yine Çağla Şikel olacak.

24 saat bir arada

ATV’de yayınlanan ‘Aliye’ adlı dizide abi kardeşi canlandıran Halit Ergenç ile Emel Çölgeçen’in gerçek hayatta yaşadıkları aşk da dolu dizgin sürüyor. Bu beraberliği gizleme gereği duymayan çift, önceki akşam birlikte Beyoğlu’ndaydı... Gün boyunca sette zaman geçiren, iş saatleri dışında da birlikte gezip eğlenen Ergenç ile Çölgeçen’in mutluluklarına diyecek yok.

Yine sahnede

Müzik dünyasında ‘Sabır’, ‘Depresyondayım’, ‘Günün Birinde’ gibi şarkılarıyla çıkış yapan Göksel, aranjörlüğünü eşi Alper Arınç’ın üstlendiği dördüncü albümü ‘Arka Bahçem’le yeniden sevenlerinin karşısında... Sanatçı, yeni albümün ilk konserini ise geçen akşam Beyoğlu’ndaki Babylon’da verdi.

Ezberlemiş

Müslüm Gürses, geçtiğimiz ay program yaptığı Eylülist Bar’da yoğun istek üzerine yeniden sahneye çıktı. Sahneye alkış ve ıslıklar eşliğinde gelen, yeni albümünü Kadırga Müzik’ten iki ay sonra çıkaracağını dile getiren sanatçının şarkılarına, bir ara masasına uğradığı Gülgün Feyman da eşlik etti.

Kırılsın tabaklar

Salih Güney, geçen akşam Akrep Nalan’ın sahneye çıktığı Hopa Oba Bar’daydı... Mekanda sirtaki yapıp onlarca tabak kıran oyuncu, enerjisinden bir şey kaybetmediğini kanıtladı. Uzun zamandır gece hayatından uzak olan Güney, ‘Gençliğimiz senin filmlerini izlemekle geçti, sen de şimdi beni dinliyorsun’ diyen Akrep Nalan’ın ricasını kırmayarak bir ara sahneye de çıktı.

Abazoğlu için geldi

Modellik kariyerini New York’ta sürdürmeye karar veren, Tuğçe Kazaz, bu gece BJK Plaza’nın en üst katındaki Vogue Restaurant’ta düzenlenecek Cengiz Abazoğlu defilesinde görev alacak. Geçtiğimiz haftalarda Fransız Vogue dergisi tarafından ‘Gelecek vaat eden 100 top model’ listesine alınan, dergide bir de fotoğrafına yer verilen Kazaz, Abazoğlu defilesi için üç günlüğüne İstanbul’da... ‘Gelecek vaat eden top modeller araştırmasına beni de dahil ettiler. Toplam 500 model ile görüşüldü. 500 kişiden 100 isim belirleyeceklerdi. Açıkçası kendime güvensem de bu yüz kişi arasında yer alacağımı sanmıyordum’ diyen manken, yurt dışında bu kadar çabuk isim yaptığı için şaşkın...

Evliliğe zaman yok

Mankenlikten oyunculuğa transfer olan ve bu kulvarda da kendini kanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu’nun Zeynep Beşerler ile ilişkisi mutlu mesut devam ediyor. ‘Alacakaranlık’ dizisinde birlikte rol alan ikili, artık yavaş yavaş evlilik planları yapmaya da başladı. Bunu gizlemeyen ve evlilikle ilgili sorulara ‘Zaman zaman evlilik konusu açılıyor. İkimizin de gönlünden geçen bu. Ancak henüz tarihini bilmiyoruz. İkimiz de çok yoğun çalıştığımızdan şu an evliliğe vakit ayırmamız zor. Zaman neyi gösterir bilemeyiz’ diye cevap veren çift, bu tempoya rağmen ne yapıp edip birbirlirini ihmal etmemeye çalıştıklarını da sözlerine ekliyor.
Yazarın Tüm Yazıları