Vurallar öfkeli: Cinayet aile meclisi kararı

Güncelleme Tarihi:

Vurallar öfkeli: Cinayet aile meclisi kararı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2010 00:06

ZEKERİYA Vural’ın dünkü cenaze töreninde ailesi, Soney Vural’ın ailesini suçladı. Sümbül Efendi Camisi’ndeki cenazede Vural’ın damatlık gömleği serilen tabutuna sarılan anne Emine Vural, “Tüm hakkım helal olsun. Beni hiç üzmedin. Gözyaşımı dökmedin” diye ağıt yaktı.

‘Öldürteceğiz’ demişler

Amca Cemil Vural cinayetin karşı ailenin kararı olduğunu iddia ederek, “Aile evlenmelerine karşıydı. Çocuklar evlendikten bir gün sonra kaçtılar. Ancak kızın anne ve babası tehdit etti ve ‘kızı da oğlanı da öldürteceğiz’ dediler. Zekeriya’nın din değiştirmesini istediler” dedi. Baba Murat Vural da, oğlunun kararına saygı duyduğunu belirterek, “Konudan bahsettiğinde ben başım üstüme dedim. Biz elimizden geleni yaptık. Tek başına yemeğe gitme dedim, dinlemedi. Bu aile kararıdır” diyerek karşı tarafı suçladı.

Abla: Çok üzgünüz

Cenazeye katılan Soney Vural’ın akrabası Atranik Yontan “Sevgi her şeyden üstündür. İki kişi birbirini sevdi mi birleşmelidir. Bundan daha doğal bir şey var mı? Hepimiz çok üzgünüz” dedi. Zekeriya Vural’ın cenazesi törenin ardından Kilyos Ağlamışdede Mezarlığı’nda toprağa verilirken, eşi Soney Vural’ın cenazesi tören düzenlenmek üzere Surp Kevork Ermeni Kilisesi’ne götürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!