Vural sıkıntılı

Güncelleme Tarihi:

Vural sıkıntılı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Şekerspor maçı öncesinde Metin Aktaş sakat, Orhan, Tolunay ve Ogün cezalı. Bordo mavili ekip, Şekerspor hazırlığına 10 eksikle başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle Şekerspor maçı öncesi kadro kurma telaşına düştü. Bordo mavili takımda Metin Aktaş sakat, Orhan, Tolunay ve Ogün cezalı. Ayrıca Vugrinec'in de Şekerspor maçına kadar Trabzon'a gelip gelmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı.

Şekerspor hazırlıklarına başlayan bordo mavili takımın dünkü idmanına, milli takımlarda bulunan ve sakat olan 10 futbolcu katılmadı. Sakatlığı geçen Rada'nın da Şekerspor maçında oynayabileceği belirtildi. Teknik Direktör Yılmaz Vural idman öncesi yaptığı konuşmada, futbolculardan Beşiktaş maçını unutmalarını istedi.

Bu arada Trabzonspor yönetimi bugün yapacağı toplantıda kart gören futbolculara verilecek cezayı karara bağlayacak. Yönetimin sarı kart cezasını 200 milyon, kırmızı kart cezasını ise 600 milyon liraya çıkarması bekleniyor. Öte yandan alt yapıda oynayan Ahmet, Muhammet, Hüseyin ve Ragıp'la bugün profesyonel sözleşme imzalanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!