Vosvoscular yaşlıları unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Vosvoscular yaşlıları unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 14:51

Vosvoscular yaşlıları unutmadı

Haberin Devamı

 

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Vos26 Kulübü üyeleri Yaşlılar Haftası nedeniyle Maide Bolel Huzurevini'ndeki yaşlıları ziyaret ettiler.
 
Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Vos26 yardım gönüllüleri Eskişehir Maide Bolel Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Vos26 Kulübü Başkanı Murat Özdemir, sadece Yaşlılar Haftası'nda değil her zaman yaşlıların yanlarında olduklarını söyleyerek şöyle konuştu:
 
 "Vos26 ailesi olarak önümüzdeki günlerde de huzurevinde kalan yaşlılarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecek. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır."
 
Vos26 Kulübü üyeleri bir süre huzurevindeki yaşlılarla sohbet ettikten sonra Yaşlılar Haftası nedeniyle hazırlamış oldukları hediyeleri yaşlılara verdi.
 
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!