Vos 26 gönüllüleri kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vos 26 gönüllüleri kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 14:10

Vos 26 gönüllüleri kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'deki Vos 26 Yardım Gönüllüleri Grubu, kahvaltıda bir araya gelerek, devam eden projeleriyle ilgili fikir alışverişi yaptı.

Özdilek Kültür Sanat Merkezi Gökkuşağı Kafe'de bir araya gelen gönüllüler, yakında gönüllülük yararına oynanacak 'Asiye Nasıl Kurtulur' tiyatro gösterisi için çalışma yaptı. Vos 26 Yardım Gönüllüleri yararına oynanacak oyun 17 Ocak'ta Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde gösterime sunulacak.

Enis Zeytinoğlu'nun oynayacağı oyun, gönüllüler yararına yapılacak. Eskişehir'de yardıma muhtaç aileler ve tedavi gören çocuklara yardım eli uzatan Vos 26 yardım Gönüllüleri kış aylarında çalışmaların ve yardımların yoğunlaştığını belirterek, şu bilgileri verdiler:

"Özellikle kış aylarında, okulların açıldığı dönemlerde, Ramazan ve Kurban Bayramlarında yardımlarımızı yoğunlaştırıyoruz. Yardımlarımız genellikle gönüllülerimizin yaptığı yardımlardan oluşuyor. Bu yıl kar yağışının çok olması nedeniyle ailelerimize ulaşmakta zorluk çektik. Araç sıkıntısı yaşadık. Ama biliyoruz ki iyi insanlar hala var. Bize benzin parasını düşünmeden yardımcı olan tüm gönüllülerimize sonsuz teşekkürler. Karda kışta bize zaman ayıran ve mağdur ailelerimize ulaşmamızı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde 17 Ocak Saat 20.00 de Asiye Nasıl Kurtulur oyunu gösterime sunulacak. Tüm geliri mağdur ailelerimize ve tedavi gören çocuklarımıza ulaşacak. "

-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!