Volkan'ın hatası rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

Volkanın hatası rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 00:00

Hafta sonu oynanan Süper Lig maçının henüz başında inanılmaz bir hata yaparak F.Bahçe’nin yenilgisinde önemli rol oynayan kalecinin görüntüleri, internette izlenme rekorları kırıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE hafta sonu Kasımpaşa’ya 3-1 yenilirken, Volkan Demirel’in yediği inanılmaz gol de hafızalara kazandı. Karşılaşmanın henüz 50. saniyesinde büyük şanssızlık yaşayan milli kaleci, rahatça kontrol etmesi gereken bir topu elinden kaçırarak Gökhan Güleç’in önüne bıraktı.

Anında nette

Futbol sahalarında çok ender görülen bu gol, Fenerbahçe kalecisinin diğer sabıkalarıyla da birleştirilerek uzun süre yazılıp çizildi. Ancak her şeyin kısa süre içerisinde internete düştüğü günümüzde, bu golün de daha geniş kitlelere ulaşması gecikmedi.

2 günde rekora

Sanal ortamın en ünlü video paylaşım sitesi YouTube, maçtan kısa süre sonra bu pozisyonun görüntüleri ile dolup taştı. Birçok değişik kullanıcı tarafından servis edilen Volkan’ın hatası, izlenme rekorlarına ulaştı. Tarihe geçen golü, 2 gün içinde sadece bu siteden 130 bin kişi izledi.

Haberin Devamı

Yorum yaptılar

Futbolseverler, videonun altında golle ilgili yorumlarını da paylaşırken, kimi ziyaretçilerin Volkan’ı acımasızca eleştirdiği, kimilerinin de her kalecinin böyle bir şanssızlık yaşayabileceği düşüncesi ile sarı lacivertli file bekçisine destek verdiği görüldü.     

Volkanın hatası rekor kırdı
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!