Volkan gibiydi

F.BAHÇE, Milan maçındaki kadro ve taktik anlayışıyla çıktığı Beşiktaş karşısında, gayet akıllı ve iyi futbol oynayarak bu maçı kazanmayı hak etti.

Beşiktaş, golü daha fazla ister gibi görünse de, F.Bahçe, sakin, kendinden emin futboluyla ve özellikle de Volkan ile Anelka’nın muhteşem performansıyla, maçı kazandı.

Anelka’nın maç boyunca 3 Beşiktaş’lıyla tek başına mücadele etmesi ve attığı gol alkışa değerdi. Ancak maçın kahramanı kesinlikle kaleci Volkan’dı.

Futbolcular ve Daum, Milan karşısında 87. dakikada sonra kaçırdıkları puanın etkisini bu maçta da hissettiler. Milan kazasına uğramamak için adeta savaştılar. Ama kaderden kaçamadılar. Nobre’nin kaçırdığı penaltının ardından 90. dakikada gelen Beşiktaş golü tüm Fenerbahçeliler’e salı gecesini hatırlattı. Tam, ‘Puan gitti’ derken, Tuncay’ın güzel gölü geldi. Kısacası F.bahçe dün galibiyeti haketti

Sevgi

FENERBAHÇE
sevgisi sınır tanımıyor. Maça F.Bahçe’li taraftarların gelmesi yasaktı. Kadıköy’deki maça da Beşiktaşlı taraftarlar gelmeyecek. Ama F.Bahçe’nin cefakar taraftarları, Beşiktaş formalarıyla eski açık tribününe geldiler, maçın başlamasıyla birlikte o formalarını çıkarıp F.Bahçe formalarını giydiler. Sevgi yasak dinlemiyor.

Bu arada Beşiktaş taraftarının İstanbul Valisi’ni istifaya davet eden tezahüratı son derece yanlıştı. Vali Muammer Güler’in Beşiktaş formalı her taraftarın aslında hangi takımı tuttuğunu araştıracak hali yok. Bunu değil valilik, MİT bile yapamazdı.

Niye Nobre

FENERBAHÇE’NİN
teknik patronu Daum’a gelince.. Alex’i aldı, Nobre’yi sahaya sürdü. Maçı izlediniz mi bilmiyorum. Ama bu değişiklikte de geç kaldı. Üstelik oyuna gireli 1 dakika olan ve henüz ısınamayan Nobre’ye penaltı attırdı. Bu dünyanın hiç bir yerinde yapılmayacak bir hata. Sahi, Anelka varken, niye Nobre?

Alex?

DİKKAT
ettiniz mi.. Geçen yılki Alex’ten eser kalmamış. Dün gece bu gerçeği bir kez daha yakaladım. F.Bahçe için çok önemli olan bu yetenek ne yazık ki, hala form tutamamış ve adapte olamamış gibi.. Kafası bir şeylere takılıyor gibi...

Maçın 3 adamı: 1- Volkan 2- Anelka 3- Tuncay
Yazarın Tüm Yazıları