Volkan Es-Es yolunda

Güncelleme Tarihi:

Volkan Es-Es yolunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2009 12:06

Radyospor'da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Volkan Yaman’ın Eskişehirspor’a gelmek istediğini söyledi.

Volkan’ın Eskişehirspor’a gitmesi durumunda Galatasaray, Caner Erkin transferi konusunda önemli bir engeli aşmış olacak.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Galatasaray AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Volkan konusunda görüştüğünü belirten Çalımbay, “Bu konuda anlaşma yapıldığını duyduk, ama henüz kesin konuşamayız. Belki detaylar konuşuluyordur. Volkan’la İstanbul’da görüştüm. Eskişehirspor’a gelmeyi çok istiyor” dedi.

Takımının üç haftada ortaya koyduğu performanstan ve alınan sonuçlardan genel olarak memnun olduğunu ifade eden Çalımbay, “Tek sıkıntı çok pozisyon bulmamıza karşın bunları gole dönüştüremiyor olmamız” dedi.

Batuhan Karadeniz’i hâla istediklerini, ancak şu ana kadar Beşiktaş’ın bu konuda esnek olmadığını dile getiren Çalımbay, Yıldıray Baştürk konusunda ise “Yıldıray’la görüştük ancak kendisinin standartları çok yüksek. Beşiktaş da devreye girdi” şeklinde konuştu.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!