Volkan Demirel ve diğerleri

KARABÜK dirençli ve iyi bir takım olmuş. Bu deplasmanın Fenerbahçe için zor olacağı elbette belliydi, ancak hakem Bülent Yıldırım, Volkan Demirel ve teknik direktörlerin ne yapacağı belli değildi.

Haberin Devamı

Hakem; her zamanki rutin Fenerbahçe karşılaşmalarından birini yönetti (!) ince ince küçük küçük Fenerbahçe aleyhine titiz bir yönetim gösterdi. Volkan Demirel: Müthiş bir maç çıkardı. İnanılmaz poziyonları önledi. Net 2-3 gol çıkardı. Farkı önledi. Hocalar: Tolunay Hoca korkusuzca, kazanmak üzerine kurulu bir sistemle sahaya çıkarken, Ersun Hoca değişiklik yapmayarak biraz daha beraberliğe razı bir oyuna mahkum etti Fenerbahçe’yi... İşte bu faktörler sonucu belirlerken, F.Bahçe özellikle ikinci yarının ortalarından itibaren belki de sezonun en kötü futbolunu oynadı.

HEM MİLYONLARI GÖTÜR HEM KÜFRET

HEM üzerinden milyon Euro’lar kazanıp, hem de ıslıklamıyorlar mı tilt oluyorum. Bu neyin öfkesidir, kimin geleneğidir ki, bunu statlarımızda sık sık görürüz. Emenike ve Karabük seyircisinden bahsediyorum. Karabük taraftarının, Emenike’ye sövmeleri, ıslıklamaları oyuncuyu motive (!) etmiş olacak ki, golü de Emenike’den yediler neticesinde...

TOP 5

Haberin Devamı

1-Sezonun en mahkum ve kötü futbolunu oynayan Fenerbahçe.
2-Fenerbahçe’yi bozabilecek bütün kararları veren, Bülent Yıldırım.
3-Çıkardığı net gol pozisyonlarıyla, maçın en iyisi Volkan Demirel.
4-Fenerbahçe defansı ve orta sahası.
5-Seriyi durduran, hakederek kazanan Karabükspor.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Volkan - Hamroun- Furkan

HAKEM: F.Bahçe aleyhine küçük küçük birçok hata yaptı.

MAÇIN İYİSİ

Volkan, farkı önledi, çok formdaydı.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Sezonun en kötü futbolunu oynayan F.Bahçe.

Yazarın Tüm Yazıları