Voleybolda temsilcilerimizin rakipleri belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda temsilcilerimizin rakipleri belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 18:53

Voleybolda temsilcilerimizin rakipleri belirlendi

Haberin Devamı

 İSTANBUL / DHA

Önümüzdeki yıl ülkemizi 2017 Bayanlar CEV Challenge Cup'ta son 1/16 Turu'ndan itibaren temsil edecek olan temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Romanya'dan Stiinta Bacau takımıyla eşleşti. Temsilcimiz tur atladığı takdirde Slovakya'dan Slavia EU Bratislava ile Avusturya'dan UVC Holding Graz karşılaşmasının galibi ile karşılaşacak.

Ülkemizi 2017 Erkekler CEV Challenge Cup'ta temsil edecek olan Ziraat Bankası, 1/16 Turu'nda Arnavutluk'tan Studenti Tirana ekibi ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini elemesi durumunda Romanya'dan Volei Municipal Zalau ile Bosna Hersek'ten MOK Jedinstvo BRCKO eşleşmesinin galibi ile oynayacak.

Bayanlarda Balkan Kupası'na katılacak temsilcimiz Çanakkale Belediyesi, Balkan Kupası'nı kazanması halinde Avrupa Kupaları'na Challenge Cup 1/16 Turu'ndan katılacak ve bu etaptaki rakibi Bulgaristan'dan Levski Sofia olacak.

Erkeklerde Balkan Kupası'na katılacak temsilcimiz Galatasaray, Balkan Kupası'nı kazanması halinde Avrupa Kupaları'na Challenge Cup'a 1/16 Turu'ndan katılacak ve bu etaptaki rakibi Kıbrıs'tan Pafiakos Pafos olacak.

Ülkemizi 2017 Erkekler CEV Cup'ta temsil edecek olan ekiplerimizden Fenerbahçe, şampiyonaya 1/16 Turu'ndan katılacak. Temsilcimizin rakibi, CEV Şampiyonlar Ligi 1/32 Turu'nda İsrail'den Hapoel Mate-Asher Akko ekibi ile Hypo Tirol Innsbruck takımlarının eşleşmesinin mağlubuyla, CEV Cup 1/32 turunda mücadele edecek olan Romanya'dan Stiinta Explorari Baia Mare takımıyla oynayacağı maçı kazanan ekip olacak.

2017 Bayanlar CEV Cup'ta 1/16 Turu'ndan itibaren mücadele edecek olan temsilcimiz olan Galatasaray Daikin ise, CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi 1'inci Rauntta Kosova'dan KV Grita Gjilan takımı ile Bulgaristan'dan Maritza Plovdiv eşleşmesinin mağlubu ile CEV Cup 1/32 Turu'nda mücadele eden İsviçre'den VFM Franches-Montagnes ekibinin karşılaşmasının galibi ile eşleşecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!