Voleybolda şampiyonlar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda şampiyonlar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:36

Voleybolda şampiyonlar belli oldu

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen Liseler Arası Genç Kızlar ve Erkekler Voleybol Turnuvası'nda şampiyonlar belli oldu.

Serik Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından organize edilen Liseler Arası Genç Kızlar ve Erkekler Voleybol maçları 21-25 Kasım 2016 tarihlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 100'üncü Yıl Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuva sonucunda Genç Kızlar'da Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Anadolu Lisesi ikinci, Serik Anadolu Lisesi üçüncü, Yunus Emre Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Genç Erkekler'de Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Serik Anadolu Lisesi ikinci, Yunus Emre Anadolu Lisesi üçüncü, Çandır Çok Programlı Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, "5 gün boyunca çok güzel ve heyecanlı karşılaşmalar izledik. Genç Kızlar'da ilk 3 takım, Genç Erkekler'de ise ilk 2 takım Antalya Voleybol İl Birinciliği karşılaşmalarında ilçemizi temsil edecek" dedi.

Törende dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!