Voleybol'da hareketli gün

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda hareketli gün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 18:34

Kadınlar Voleybol Ligi'nin bitmesinin ardından kulüpler iç ve dış transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı VitrA Rus Milli takımının dünyaca ünlü oyuncusu Tatiana Kosheleva'yı kadrosuna kattı. Kosheleva hatırlanacağı gibi 29 Mart tarihinde İstanbul'da oynanan Galatasaray Daikin- Dinamo Krasnodar CEV Kupası Final maçının ardından sosyal medya hesabından yazdığı yazıyla iki ülke arasında krize neden olmuştu. 

Eczacıbaşı ayrıca dün kaptan Neslihan, Jordan Larson, Boskovic, Büşra ve Nilay'la sözleşme uzattı. İtalya Ligi'nde Yamamay takımında forma giyen GözdeYılmaz takıma geri dönerken, HalkBank takımının liberosu Simge Şebnem Aköz'de Eczacıbaşı VitrA kadrosuna dahil oldu. Fürst ve Calderon ise Eczacıbaşı Vitra takımından ayrılan isimler oldular.

VAKIFBANK'A ÇİNLİ YILDIZ
Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi Şampiyonu VakıfBank'ta ise kadrosunda yenilenme yapacağının ilk işaretlerini Brezilyalı pasör çaprazı Sheilla, Hollanda'lı orta oyuncu Robin de Kjuift ve smaçör Anne Buijs'la sözleşme yenilemeyerek verdi. VakıfBank'ın önümüzdeki günlerde Başantrenör Giovanni Guidetti'nin istekleri doğrultusunda Çin Milli takımının 21 yaşındaki smaçörü Zhu Ting'le bugün anlaşmas imzalaması bekleniyor. 

Haberin Devamı

Ze Roberto
Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran ve şampiyon yapan Brezilya Milli Takımının Başantrenörü Ze Roberto'ye transfer etmek için Fenerbahçe ile Eczacıbaşı takımlarının büyük bir uğraş içine girdiği de voleybol kulislerinde dolaşan haberler arasında. Fenerbahçe Grundig Marcello Abbondanza, Eczacıbaşı Vitra ise Giovanni Caprara ile halen bulunan sözleşmeleri nedeniyle Ze Roberto ile görüşmeleri gizli yürüttüğü de edinilen bilgiler arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!