Voleybolda dev heyecan başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda dev heyecan başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 19:59

Türkiye’de sporun gelişimine destek vermek ve daha geniş bir tabana yayılmasına katkı sunmak amacıyla önemli yatırımlar yapan DenizBank’ın ana sponsoru olduğu CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi, 2014 - 2015 sezonuna merhaba diyor.

Haberin Devamı

CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi 2015 Sezonu Perdelerini Açıyor

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş: “Geçen yıl Avrupa’da voleybolun kıtasal yönetim organı konumundaki CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) ile güçlerimizi birleştirerek bir Türk bankasının adını Avrupa’nın en prestijli voleybol yarışmasına verdik. Böylelikle Türk voleybolu ve markasının küresel ölçekte temsili adına büyük bir adım attık. 2015 sezonunda yarışan tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi.

Türk sporunun, sporcusunun gelişimi, spor kültürünün toplumun her kesimine eşit şekilde yayılması yönünde önemli bir misyon üstlenen DenizBank’ın 2013 yılında imzaladığı sponsorluk anlaşması ile 3 yıl boyunca isim hakkına sahip olduğu, dünya voleybolunun en saygın kulüp yarışması CEV Denizbank Voleybol Şampiyonlar Ligi, 2014-2015 sezonuna merhaba diyor.

Şampiyona, 4 Kasım günü Polonya’da oynana Asseco Resovia RZESZOW & Budvanska Rivijera BUDVA maçıyla başlıyor. Türk takımlar nezdindeki ilk karşılaşma ise Erkeklerde Fenerbahçe ile İtalyan Cucine Lube TREIA takımları arasında, 5 Kasım 2014 tarihinde saat 19.00’da Üsküdar Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi kapsamında lig maçları 4 Kasım 2014 – 28 Ocak 2015; playoff müsabakaları 10 Şubat – 12 Mart 2014, Final Four turnuvaları ise Kadınlar Ligi’nde 4 – 5 Nisan, Erkekler Ligi’nde ise 28 - 29 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Toplamda 20 takımın mücadele edeceği Kadınlar Ligi’ne Türkiye’den Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Grundig ve VakıfBank; 28 takımın karşılaşacağı Erkekler Ligi’ne ise Fenerbahçe ve Halkbank takımları katılacak.

DenizBank, CEV ile 2013 yılında yaptığı anlaşma ile 2016 yılına kadar dünya voleybolunun kulüpler bazındaki en prestijli organizasyonu olan ve 19 Avrupa ülkesinden takımların mücadele ettiği CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nin isim hakkına sahip bulunuyor.

Voleybolda dev heyecan başlıyor


“Türk voleybolunun dünyada markalaşması adına önemli bir adım atıyoruz”

Dünya ve Avrupa voleybolu için büyük önem taşıyan bu prestijli şampiyonanın 2015 sezonu açılışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Banka olarak Türk voleybolunun dünyada markalaşması adına atılan bu adımda ikinci sezonu idrak etmenin gurur ve heyecanını yaşadıklarını vurguladı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Bu işbirliği, Bankamızın sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda bizi en çok gururlandıran projeler arasında yer alıyor. Bugünkü sezon açılışı ile bir Türk bankasının adını, Avrupa’nın en prestijli voleybol şampiyonasında ikinci yılına taşıyoruz. Avrupa voleybolunun patronu diye nitelendirdiğimiz CEV ile yaptığımız işbirliği sonucu spor alanındaki varlığımızı daha da sağlam temellere oturtarak, Türk voleybolu ve markasının küresel ölçekte temsili adına elimizden gelen katkıyı sağlayama çalışıyoruz. Aynı zamanda, sosyal sorumluluk anlayışımız çerçevesinde önemli yer tutan spor yatırımlarımızı taçlandırmaya devam ediyoruz. Söz konusu sponsorluk ile sporun farklı dallarına hâlihazırda verdiğimiz desteği ve bu alandaki varlığımızı; uluslararası arenada saygın bir organizasyon ile güçlerimizi birleştirmek suretiyle perçinlediğimize inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl büyük heyecana sahne olan, Erkekler Dörtlü Final’ine Ankara’da ev sahipliği yaptığımız turnuvanın ardından, işbirliğimizin ikinci senesini büyük bir mutluluk ve gururla karşılıyoruz. Bu vesileyle, turnuvada yer alacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyor, 2015 sezonunun hayırlı olmasını diliyorum”.
“Lig heyecanını Avrupa çapında binlerce sporseverle paylaşıyoruz”

Haberin Devamı

Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı André Meyer de 2015 sezon açılışı vesilesiyle yaptığı değerlendirmede, “İkinci sezonda yine partnerimiz DenizBank’ın adını taşıyan, Avrupa’nın elit kulüp müsabakasının heyecanı Avrupa çapında binlerce sporseverle paylaşıyoruz. Geçen sene CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi’nin profilini daha da yükseltmek için sıkı bir şekilde çalıştık. İnovasyon ve teknoloji alanlarındaki trendlerin de yardımıyla hem sahada hem de saha dışında mükemmeli hedeflemeye devam ediyoruz. Bu yıl CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi’ne, Yeşil Yol Kampanyası damgasını vuracak. Bu kampanya, DenizBank ile paylaştığımız ana değerler olan sürdürülebilirlik ve kurumsal sosyal sorumluluk bağlamında da bizler için son derece kıymetli. Bu sene birlikteliğimizin ikinci yılı ve CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi’nin dünyanın en prestijli kulüp müsabakası statüsünü güçlendirmek; hem sporseverlere hem de medyaya gerçek bir voleybol şovu olduğunu göstermek için çalışmaya devam edeceğiz”.

Haberin Devamı

“Denizbank’a Türk ve dünya voleyboluna verdiği bu destek için teşekkür ediyorum”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ise konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “DenizBank’ın, dünyanın en önemli voleybol yarışması olan CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’ne isim sponsoru olarak voleybol sporunu taçlandırması, Türk voleybol camiası için son derece önemli. Bu kararın, CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’ne damga vuran VakıfBank ve Fenerbahçe kulüpleri ile 3 şampiyonluk, VakıfBank, Fenerbahçe Acıbadem ve Halkbank ile 3 ikincilik, Fenerbahçe Acıbadem ile 1 üçüncülük ve Eczacıbaşı VitrA ve Galatasaray Daikin ile 3 dördüncülük kazanan Türk takımlarının başarılarına çok büyük katkıda bulunduğunu düşünüyorum. 2014-2015 sezonunda üçü bayan, ikisi erkek olmak üzere beş Türk takımı Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Bu neticeler Türkiye’nin voleybola yaptığı altyapı yatırımlarının yanında, Türk sponsorlarının voleybola olan yatırımlarının da bir semeresidir. Denizbank’a Türk ve Avrupa voleyboluna verdiği destek için şahsım ve Türkiye Voleybol Federasyonu adına teşekkür ediyor, başarılı işbirliklerinin uzun seneler devam etmesini diliyorum. Bu vesile ile 2015 CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum”.

Voleybolda dev heyecan başlıyor

Haberin Devamı

DenizBank sporun ve sporcunun yanında

DenizBank, sporun her dalının Türkiye’de gelişimini desteklemek, spor kültürünün mümkün olduğunca geniş bir tabana yayılmasını desteklemek misyonu çerçevesinde, futbol başta olmak üzere tüm branşlara önemli yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlar vasıtasıyla, amatör spor takımlarının gelişimine ve dolayısıyla Türkiye’nin spordaki varlığını güçlendirmesine katkı sağlıyor.
DenizBank’ın Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyükler ile Anadolu’nun diğer güzide kulüplerine sağladığı finansal desteğin yanı sıra Taraftar Kart portföyü ve Türkiye’deki Manchester United taraftarlarına özel tasarladığı Manchester United Bonus Card’ı bulunuyor. Taraftar kart sayısı bugün itibarıyla 164 bini aşan DenizBank, spor kulüplerine sağladığı 863 Milyon TL’lik kredi hacmi ile sektör lideri konumunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Voleybolda dev heyecan başlıyor


Voleybolda dev heyecan başlıyor


Voleybolda dev heyecan başlıyor


Voleybolda dev heyecan başlıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!