Voleybolda dev anlaşma!

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda dev anlaşma
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 16:08

TVF ile Saran Medya sponsorluk anlaşmasına imza attı

Haberin Devamı

Türk sporunun en başarılı branşı voleybolun ekonomik potansiyelini yükseltmeye devam eden Türkiye Voleybol Federasyonu; FIFA, UEFA, NBA, Premier League, Formula 1, Wimbledon gibi dünya sporunun önde gelen kurum ve organizasyonlarıyla yayın hakları anlaşmaları yapan, 250'den fazla Avrupa kulübünün, 40 ulusal federasyonun ve Türkiye'den 12 futbol kulübünün dünya çapında yayın haklarına sahip olan ve yayın içeriği pazarlaması konusunda dünyada ilk 5 içerisinde yer alan Saran Medya'dan, 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya alanlarında destek alacak.

Voleybolda dev anlaşma

Voleybol otoriteleri tarafından bayanlar ve erkekler düzeyinde dünyanın en iyi ligleri olarak gösterilen, dünyanın en iyi voleybolcularının mücadele ettiği Türkiye Voleybol Ligleri'nin marka değeri ve ekonomik potansiyeli, Saran Medya ve Türkiye Voleybol Federasyonu'nun yapacağı ortak çalışmalarla daha da artacak.

Kapsamı itibarıyla Türk sporunda bir ilk olan bu işbirliği, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra milli voleybolcuların katılımlarıyla 3 Aralık Perşembe günü, Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

Spor yayıncılığı ve pazarlaması konusunda bugüne kadar yaptığı çalışmalarla spor endüstrisinin saygın markalarından biri haline gelen Saran Medya, 2020 yılına kadar Türkiye Voleybol Federasyonu'nun pazarlama ve medya ortağı olacak. Saran Medya, Türkiye Voleybol Federasyonu'na pazarlama hakları, medya ve yayın hakları, dijital ve sosyal iletişim planlaması ve takibi konularında destek verecek.
Voleybolda dev anlaşma

"Saran Group ile birlikte yapacağımız ortak çalışmalarla ekonomik yapısı da devamlı büyüyen federasyon olacağımıza inanıyoruz" 3 Aralık'ta Çırağan Palace Kempinski'de milli voleybolcuların katılımıyla düzenlenen basın toplantısına katılan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, görüşlerini şu şekilde ifade etti:

"Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Türk sporunu uluslararası organizasyonlarda en iyi şekilde sürekli temsil eden federasyon olma çabası içerisindeyiz. Milli Takımlarımız ve Liglerimizde mücadele eden kulüplerimiz, geçen sezonda pek çok uluslararası başarıya imza attılar. Milli Takımlarımız 2015 yılı içerisinde Avrupa Oyunları Şampiyonluğu, Avrupa Ligi Finali, U-23 Dünya Şampiyonalarında Erkeklerde ve Bayanlarda final oynama başarısı gösterdiler.

Alt yapı Milli Takımlarımızın da başarıları bizleri gelecek için umutlandırıyor. Kulüpler bazında ise Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, Kıtalararası Kulüpler Şampiyonluğu ve CEV Challenge Kupası Şampiyonlukları kazandılar. Plaj Voleybolu Erkek Milli Takımımız Continental Cup birinciliği ve FIVB World Tour İsviçre Etabı Dünya üçüncülüğü elde ettiler.

Ayrıca Salon'da ve Plaj voleybolunda Milli Takımlar ve Kulüpler organizasyonlarında çok sayıda Balkan Şampiyonlukları kazanıldı. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Spor sevgisini ve voleybolu küçük yaşlardan itibaren tüm ülke geneline yayarak, başarılı voleybolcular ve voleybolsever kitleler oluşturmak öncelikli amaçlarımızdandır.

Bu amaca ulaşmakta önemli projelerimizden bir tanesi ülke geneline yaygınlaştırdığımız ve binlerce çocuğumuzun eğitim aldığı "Fabrika Voleybol"dur. Sportif alanda seviyesi sürekli yükselen bu başarılarımızın yanında da, Saran Group ile birlikte yapacağımız ortak çalışmalarla ekonomik yapısı da devamlı büyüyen federasyon olacağımıza inanıyoruz.  Hayata geçirdiği uluslararası projelerle bu alandaki en önemli markalardan biri haline gelen Saran Group ile yaptığımız bu işbirliğinin voleybolumuzun gelişimine ve ekonomik yapısına katkı yapmasını diliyor ve Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum."
Voleybolda dev anlaşma

" TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU BİZLERİ BAŞARIYA ALIŞTIRDI"
Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ise pazarlama ve medya ortaklığı anlaşmasıyla ilgili düşüncelerini şu şekilde belirtti:
"Takım sporlarında ülkemizin en başarılı branşı voleybol. Türkiye Voleybol Federasyonu bizleri başarıya alıştırdı. Saran Group olarak yedi sektörde faaliyetlerimiz var ama bizi tanımlayan, bizi tamamlayan kimlik, spor kimliğimiz. İşte tam bu noktadan hareketle, voleybol sporunun mevcut başarısında, gelecekteki başarılarında bizim de katkımız olsun istedik; 'çorbada tuzumuz olsun' istedik.

Spordaki birikimimizle, uluslararası spor pazarlaması tecrübemizle, know-how'ımızla, zaten başarılı olan Türk voleybolunun marka değerini daha da yükseltmek adına bugün burada bu işbirliğini yapıyoruz." Yapılan anlaşma çerçevesinde Saran Medya, 2015 yılından itibaren 5 yıl süreyle Türkiye Voleybol Federasyonu'nun kontrolü ve yönetimi altında bulunan tüm müsabaka, Milli Takım ve etkinliklerin ticari haklarının değerlendirilmesi, pazarlanması, satışı ve ticari yönetimi alanlarından sorumlu olurken, aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu'nun sahip olduğu tüm tesislere ilişkin reklam ve pazarlama haklarının da tek yetkilisi olacak.

Söz konusu anlaşma, bayanlar ve erkekler kategorilerinde 1. Lig, Süper Kupa, Milli Takımlar ve alt yaş kategorileri, Fabrika Voleybol organizasyonları ve Plaj Pro Beach finallerini kapsayacak.  Düzenlenen basın toplantısı sonrasında, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil'e plaket hediye ederken, voleybol ailesi de bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!