Voleybolda bölge elemeleri tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda bölge elemeleri tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:41

Voleybolda bölge elemeleri tamamlandı

Haberin Devamı

ADANA(DHA)AİLE  ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü kapsamında organize edilen 5. Türkiye Voleybol Şampiyonası Bölge Seçmeleri Adana'da tamamlandı.
Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, Adana'nın yanı sıra, Mersin, Karaman, Konya, Kırıkkale, Niğde, Sivas ve Kahramanmaraş olmak üzere toplam 8 ilin  kız ve erkek takımları katıldı.
Turnuvada erkeklerde, Adana birinci, Kahramanmaraş ikinci oldu. Kızlarda ise Konya birinci, Adana ikinci oldu.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ayten Şahin ve Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz tarafından verildi.
Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcı Ayten Şahin "Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğüne bağlı Kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan gençlerimizin sosyal etkileşim becerileri ile bedensel gelişimlerine katkı sağlanması ve farklı illeri görmeleri, bu illerin sosyal kültürel ve tarihsel dokusu hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla bu tür turnuvalar düzenleniyor. Ayrıca sosyal ve sportif bir proje olduğu için kazananı ve kaybedeni olmaz" dedi.
DHA(AP)17.4.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!