Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Kılınçlıspor

Güncelleme Tarihi:

Voleybol Turnuvasının şampiyonu Kılınçlıspor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 11:52

Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Kılınçlıspor

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen İlkbahar Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu Yayla Kılınçlıspor oldu.

Kaş Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Voleybol Turnuvası'nın hakemliğini İlker Şekerci, Aydoğdu Bayram ve İsa Köken yaptı. Kaş Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya 18 takım katıldı. Bir ay boyunca takımlar 9'ar takımlı iki grupta lig usulü mücadele etti.

Gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar çeyrek finale yükseldi. Bu takımlar eleme usulü ikinci turda mücadele etti. Yarı finale yükselen takımlardan Yayla Kılınçlıspor, Kızılelmaspor'u yenerek finale yükseldi. Guppaspor takımı da Bambamspor'u yenerek finale çıktı. Final maçında Yayla Kılınçlıspor, Guppaspor'u 3- 1 yenerek şampiyon oldu. İkinciliği Guppaspor, üçüncülüğü ise Kızılelmaspor'u 3- 0 yenen Bambamspor elde etti.

Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Murat Erdoğan ve Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren verdi.

Osman Murat Erdoğan, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Kaş İlkbahar Voleybol Turnuvası'nda 18 takım ve toplam 216 sporcu centilmence mücadele etti. Çok güzel maçlar oynandı. Farklı yerleşim yerinden katılan takımların sporcuları birbiriyle tanıştı, kaynaştı, spor ve dostluk kazandı" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!