Vodafone'dan zenginleştirilmiş gerçeklik oyunu

Güncelleme Tarihi:

Vodafonedan zenginleştirilmiş gerçeklik oyunu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 10:41

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası Vodafone FreeZone, Türkiye’nin “Zenginleştirilmiş Gerçeklik” (Augmented Reality) teknolojisiyle entegre edilmiş, gençlere özel ilk telekom teklifi ile bir dijital oyun platformu sunuyor.

Haberin Devamı

Vodafone FreeZone, şimdi de “İnternet Avcıları” ile hediye internet kazandıracak bir dijital oyun platformu sunuyor. “Zenginleştirilmiş Gerçeklik” (Augmented Reality) teknolojisiyle entegre edilmiş, gençlere özel ilk telekom teklifi “İnternet Avcıları” ile sokakta, yolda, okulda ya da kampüste “bit” avına çıkan FreeZone’lular, avladıkça çoğalan onlarca gigabyte sayesinde internet avantajına sahip oluyor.

İnternette sürekli online kalmak isteyen gençlere hem dijital hem de “oyun”lu bir çözüm sunan “İnternet Avcıları”nı Vodafone’lu olmayan gençler de oynayıp “bit” avlayabiliyor. Bu gençler, Vodafone FreeZone’a geçtiklerinde, avladıkları “bit”leri hediye internete çevirebiliyor.

Vodafone Yanımda” mobil uygulamasının yanı sıra Google Play ve App Store üzerinden de erişilebilen “İnternet Avcıları” uygulaması 460 bin kullanıcıya ulaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!