Vodafone'dan KOBİ'lerin yeni çalışanlarına bir yıl ücretsiz iletişim desteği

Güncelleme Tarihi:

Vodafonedan KOBİlerin yeni çalışanlarına bir yıl ücretsiz iletişim desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 11:42

Vodafone'dan KOBİ'lerin yeni çalışanlarına bir yıl ücretsiz iletişim desteği

Haberin Devamı

İstanbul, 9 Haziran (DHA) – Vodafone, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğiyle, Vodafone İş Ortağım çatısı altında düzenlediği kampanya ile, KOBİ’lerin yeni istihdam ettikleri tüm çalışanlarına bir yıl boyunca ücretsiz iletişim desteği verecek.

Türkiye ekonomisinin yüzde 95’ini oluşturan KOBİ’lere istihdam konusunda önemli bir rol düştüğünü belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, "Vodafone Türkiye olarak biz de, sunduğumuz ürün ve çözümlerle KOBİ’lerin verimliliklerini artırarak ayakta kalmalarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi ve ekledi:

"KOBİ’leri en fazla dinleyen markalardan biri olarak, yaptığımız araştırmalar ile ihtiyaçlarına en uygun ve nokta atışı fırsatlar sunmaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız son araştırmalarda KOBİ’lerin iş hacimlerini korumalarına rağmen yeni yatırım yapmalarının önünde nakit akışında yaşadıkları sıkıntının önemli bir bariyer olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz yeni kampanyayla KOBİ’lerin işe yeni başlayan çalışanlarının iletişim ihtiyaçlarını bir sene boyunca ücretsiz karşılayarak, en önemli gider kalemlerinden iletişim giderlerinde önemli bir destek sağlamayı ve nakit akışı yönetimlerini bir nebze de olsa rahatlatmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, dijital bağlantılı yaşamı kolay ve erişilebilir hale getiren çözümlerimizle KOBİ’lerin maliyetlerini azaltmaya ve verimliliklerini artırmaya devam edeceğiz."

KOBİ’lerin gerek ekonomi, gerekse ihracat açısından en önemli ticari aktör olduğunu belirten Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi de, "İhracatımızın yarısından fazlasını gerçekleştiren KOBİ’lerimiz, aynı zamanda toplam istihdamın da yaklaşık dörtte üçünü oluşturuyor" dedi.

Vodefone’un KOBİ’lere yönelik başlatmış olduğu iletişim seferberliği için "Kendilerini destekliyor, yürekten kutluyoruz" diyen Büyükekşi, "Bu verilen destek ihracatçı KOBİ’lerimize yeni işe alımlarda maliyet avantajı sağlayacak. Böylelikle, KOBİ’lerimiz hem istihdam artışına daha güçlü destek sağlayacak hem de maliyet avantajları sayesinde daha güçlü ihracat gerçekleştirecek. Atılım yılı ilan ettiğimiz 2017’de Hükümetimizin ve Vodafone gibi değerli firmaların sunduğu destek ve hizmetler ekonomimiz ve ihracatımızın can suyu olacak" diye ekledi.

Vodafone, KOBİ’lerin yeni istihdam ettikleri çalışanlarına Vodafone Dönüşen Tarife’yi bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunuyor. KOBİ’lerin işe aldıkları ve SGK belgesi olan çalışanlarını kapsayan kampanya, 1 yıl boyunca devam edecek. Dönüşen Tarife ile tarifedeki her 1 dakika 1 MB olarak mobil internete dönüştürülebiliyor.

Tarife içeriğini ister dakika ister internet olarak kullanabilecek KOBİ’ler, iletişim maliyetlerinde ek bir masraf yaratmadan tüm çalışanlarının gerektiğinde internet kullanabilmesini sağlıyor.

Vodafone: Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından

Gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 31 Mart 2017 itibariyle hizmet sunduğu 22.8 milyon abonesiyle Türkiye’nin ikinci büyük mobil iletişim şirketi konumunda bulunuyor. Türkiye’nin en büyük uluslararası doğrudan yatırımcılarından olan Vodafone Türkiye’nin bugüne kadar toplam yatırımları 20 milyar liraya ulaştı. 2010’da Borusan Telekom’u bünyesine katan Vodafone Türkiye, 2011’de de Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden Koç.net’i de bünyesine ekledi. Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonu doğrultusunda bireylere ve kurumlara mobil ses, sabit ses, mobil internet, ADSL ve fiber hizmetleri sunan Vodafone Türkiye, yaklaşık 3 bin 300’ü aşkın çalışan kadrosu, 1,200’ü aşkın perakende mağazası ve ekosisteminde bulunan 43 bin paydaşı ile faaliyet gösteriyor. (Fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!