Vodafone Red Basın Tarifesi değişti

Güncelleme Tarihi:

Vodafone Red Basın Tarifesi değişti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 13:48

Vodafone Türkiye, akıllı telefon ve interneti yoğun şekilde kullanan basın mensuplarının hayatını kolaylaştırmak, ihtiyaçlarını doğru ve tam karşılamak için oluşturduğu Red Basın Tarifesi’ni yeniledi. Yeni “Red 10 Basın Tarifesi” kapsamında ayda 55 TL’ye her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 10 GB internet sunulacak.

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye, basın mensupları için geliştirdiği Red Basın Tarifesi’ni yeniledi. Yeni “Red 10 Basın Tarifesi” kapsamında, her yöne 1000 dakika, 1000 SMS, Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma ve 10 GB internet sunulacak. Basın mensupları, internet kullanımından yemeyen yeni “Vodafone Pass” ayrıcalıklarından da yararlanabilecek.

Buna göre, yeni “Red 10 Basın Tarifesi”nde 10 GB internetin yanı sıra “Vodafone Pass İletişim” ve “Vodafone Pass Müzik” paketleri bulunacak. “Vodafone Pass Video” paketi ise 2 ay ücretsiz sunulacak. Ayrıca, basın mensuplarının yurtdışı seyahatlerinde ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Her Şey Dahil Pasaport” ürünü de her ay 7 gün boyunca hediye edilecek. Bu sayede basın mensupları tam 44 ülkede telefonlarını yurtiçindeymiş gibi kullanabilecek. Red 10 Basın Tarifesi, ayda 55 TL karşılığında sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!