Vodafone İstanbul Maratonu kayıt süresi 15 Ekim'e uzatıldı

Güncelleme Tarihi:

Vodafone İstanbul Maratonu kayıt süresi 15 Ekime uzatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 12:29

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda bu yıl 38’incisi düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu’na son kayıt tarihi 15 Ekim’e kadar uzatıldı.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 13 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu’na son kayıt tarihi 15 Ekim Cumartesi gününe kadar uzatıldı. Bu tarihe kadar www.istanbulmarathon.org adresinden online kayıt işlemini gerçekleştirememiş olanlar için 9-12 Kasım tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu ve Aslı Çakır Alptekin Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Maraton Fuarı'nda geç kayıt imkânı sunulacak. Sporcular, sosyal sorumluluk ortaklarından olan sivil toplum kuruluşlarına en az 40 TL bağış yapmak ve 100 TL kayıt ücretini ödemek kaydıyla geç kayıt yaptırabilecek. Geç kayıtlar için her üç kategoride toplam 3 bin göğüs numarası ayrıldı.

Halk yürüyüşüne kayıtlar ise 1 Kasım Salı günü başlayacak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tesislerinde ve İstanbul'da belirlenen meydanlarda kurulan stantlarda yapılacak.

Şu ana kadar tüm kategorilerde 17 bin 40 sporcunun kayıt yaptırdığı Vodafone 38. İstanbul Maratonu’na yaklaşık 30 bin sporcunun katılması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!