Vodafone İstanbul 4 kategoride koşulacak

Güncelleme Tarihi:

Vodafone İstanbul 4 kategoride koşulacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 11:12

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından düzenlenen, aynı zamanda dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 24 Nisan Pazar günü koşulacak.

Haberin Devamı

Tarihi Yarımada'da gerçekleştirilecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 4 farklı kategoride koşulacak.

Tüm kategorilerin Yenikapı Miting Alanı'ndan start alacağı yarışta 21K kategorisinde koşucular Eyüp Kavşağı'ndan sonraki ışıklardan geri dönecek. 10K koşusunda ise atletler Sirkeci ışıklardan geri dönerek yine Yenikapı miting alanında yarışı sonlandıracak.

KAYIT İÇİN SON GÜN 23 NİSAN
Bayrak Yarışı için parkur üzerinde 3 adet bayrak değişim noktası bulunacak. 1. değişim noktası Eminönü - Kadıköy vapur iskelesinin önünde, 2. değişim noktası Haliç Köprüsü altında, 3. ve son değişim noktası ise Eminönü İspark - İETT otobüs duraklarının önünde yer alıyor. 

Şirketlerin kıyasıya bir mücadeleye gireceği Business Maraton'da 10K ve 21K kategorilerinde tasnif gerçekleştirilecek. Şirketlerin en iyi derecelerini alan ilk 3 sporcusunun zamanları toplanacak ve en iyi zamana ait olan şirket yarışı 1. olarak tamamlayacak.

Bu arada 11 Nisan 2016 tarihinde kayıtları sona eren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu için kayıt olmak isteyenler, 22-23 Nisan tarihlerinde Bayrampaşa Forum Alışveriş Merkezi'nde kurulacak olan geç kayıt stantlarını ziyaret ederek kayıt yaptırabilecekler.

BAKMADAN GEÇME!