Vodafone Arena'nın çimleri için kritik karar!

Güncelleme Tarihi:

Vodafone Arenanın çimleri için kritik karar
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 11:55

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da flaş bir gelişme yaşandı. Yönetim, stadın çimlerinde değişikliğe gitti.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarının açılışını merakla beklediği Vodafone Arena'da sona gelindi. Ancak son dakikada flaş bir karar alındı.

Bilindiği üzere stadın çimlerinin hibrit olması bekleniyordu. Ancak hibrit çimlerin ekilmesi ve çıkması 73 gün gibi bir süreyle gerçekleşecek olması, açılışın da ertelenmesine neden olacaktı.

Bunun üzerine yönetim stadın açılışını en kısa sürede gerçekleştirmek için normal çim sererek hibrit çimin sezon sonunda ekilmesine karar vermişti.

Vodafone Arenanın çimleri için kritik karar
ÇİMLERDE DEĞİŞİKLİK!
Stadın çimleri konusunda sıcak bir olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi Vodafone Arena'nın çimlerinin yeniden hibrit olmasına karar verdi. Ancak bu hibrit çimlerin bir farkının olduğu ortaya çıktı. Kartal'ın yöneticileri, Hollanda'dan hazır hibrit çim getirmek için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

Türkiye'de üretimi olmayan hazır hibrit çimler için Hollanda'dan sipariş verildi ve tırlar yola çıktı. Hazır hibrit çimlerinin hafta başında ekilmeye başlanması bekleniyor.

AÇILIŞ 5 NİSAN
Daha önceden de FANATİK'in bildirdiği üzere, açılış 5 Nisan 2016 Salı günü gerçekleşecek. Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki ilk maçı da 9 Nisan 2016 Cumartesi günü karşılaşacakları Bursaspor maçı olacak. Ayrıca açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!