Vodafone Arena'da ilk buluşma

Güncelleme Tarihi:

Vodafone Arenada ilk buluşma
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 21:47

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta yılın ilk divan kurulu bugün 10.30’da Vodafone Arena’da toplanıyor. Böylece kurul üyeleri yeni stadı gezme fırsatı bulacak. Kulüp denetim kurulunun divana sunacağı raporda borcun 1 milyar 214 milyon TL olduğu kaydediliyor. Son dönemlerdeki divan toplantılarında denetim kuruluraporuyla divan kurulunun hazırladığı raporlar örtüşmedi ve bu da tartışma yarattı. Divanın bugün ayrıca hazırladığı raporu açıklayıp açıklamayacağı ise, merak konusu.

ÇEBi, DEMiRDEN FARK ALMADI

Raporda kulüp 2. başkanı A. Nur Çebi’nin şirketi Kaptan Demir Çelik’ten 16 milyon 504 bin 350 kilo demirin 21 milyon liraya alındığı belirtilirken yapılan inceleme sonunda hesaplarda mutabık kalındığı vurgulandı. Çebi’nin vade ve kur farkı talep etmediğinin altı çizilen raporda ayrıca, statta Beşiktaş İnşaat AŞ’ye ait bir kantarın bulunmadığı ve gelen demirin tartımının hafriyatçıya ait kantarda gerçekleştirildiği belirtildi. Raporda, toplu aidat ödemenin yarı yarıya azalsa da tamamen bitmediği yazıldı.

Haberin Devamı

‘BU ŞAMPİYONLUK DERBİSİ DEĞİL’

Beşiktaş 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, ”Fenerbahçe derbisini alırsak rahatlarız ama şampiyonluğu garantilemiş olmayız” dedi. Yönetici Erdal Torunoğulları da, “Kazanırsak şampiyonluğu garantileriz düşüncesine katılmıyorum. Lider dönersek çok mutlu olacağız” diye konuş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!