Vize Belediyesi'nin etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Vize Belediyesinin etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 14:02

Vize Belediyesi'nin etkinliğinde anneler doyasıya eğlendi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/VİZE(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Vize ilçesinde belediye tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte anneler doyasıya eğlendi.

Belediye tarafından organize edilen Anneler Günü eğlence programı Belediye Kapalı Düğün Salonunda yapıldı. Anneler Günü eğlence programına Belediye Başkanı Sedat Balkı, eşi Türkan Balkı ile birlikte katılarak misafirlerini kapıda karşıladı ve gelen tüm misafirlere günün anısına hediye takdim etti. Anneler Günü eğlence programına İlçe Kaymakamının eşi Gülhan Zeybek, Garnizon Komutanının eşi Şerife Akkurt Gündüz, Belediye meclis üyesi ve eşleri ile çok sayıda bayan katıldı. Vizeli bayanların büyük ilgi gösterdiği gecede Belediye Başkanı Sedat Balkı, "Siz değerli Annelerimiz için düzenlediğimiz geceye hoş geldiniz. Annelerimiz insanlık hayatında, bir benzeri daha bulunmayan kutsal varlıklarımızdır. Annenin, çocuğu üzerindeki sevgisi, ilgisi, kanat gerişi beşikten mezara kadar sürüp gider. Hayırlı evlatlar yetiştiren tüm annelerimizin ve şehit annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" diyerek geceye katılan annesinin elini öptü. 

Gecede ilk olarak Fa Organizasyon sanatçısı Murat Ateş sahne alarak seslendirdiği şarkılarıyla tüm annelere eğlenceli anlar yaşattı. Söylenen birbirinden güzel şarkıların ardından gecenin ilk hediye çekilişi gerçekleştirildi ve şanslı isimlere hediyeleri takdim edildi. Ardından sesi ve farklı yorumuyla tekrar sahne alan Murat Ateş Vizeli annelere coşkulu dakikalar yaşatmaya devam etti. Gecenin ikinci tur hediye çekilişlerinin de gerçekleştirilmesinin ardından programın sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!