Viyana’da moda buluşması

Fashion TV’nin sahibi Michel Adam’la ünlü tasarımcı Atıl Kutoğlu, Viyana’da buluştu.

Haberin Devamı

Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın organize ettiği yemekte bir araya gelen ikili, İstanbul Fashion Week’te (İFW) düzenlenecek olan Atıl Kutoğlu  defilesinin Fashion TV’den canlı yayınlanması konusunda anlaştı. İFW’ye sponsor olan FashionTV, diğer defileleri de 202 ülkede yayınlayacak.

Objektiflere alışamadı

Trussardi’nin baş  tasarımcısı olan Ümit Benan ile yeni bir aşka yelken açan Ece Sükan önceki gün sevgilisi ile Kanyon’da objektife yansıdı. Sükan’la sarmaş dolaş yürüyen Benan, fotoğraflarının çekildiğini görünce sevgilisinden uzaklaştı.

‘Sen’ için alışveriş

Dilruba Sarıyer, geçtiğimiz yaz avukat Levent Çelepçi ile evlenmişti. Çelepçi’yi, önceki gün Nişantaşı City’s’de gördüm. 9 Şubat’da doğum yapacak olan Dilruba Hanım, ‘Sen’ adını verdikleri erkek çocukları için alışverişe çıktığını belirterek, “Çok heyecanlıyım, hayırlısıyla bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Golfçüler yarıştı

Bu yıl 6. kez düzenlenen ‘Calista Pro-am 2011 Golf Turnuvası’, 15-22 Ocak tarihleri arasında Calista Luxury Resort’da yapıldı. 15 farklı ülkeden 25 takımın katıldığı turnuvada dereceye girenler Calista Luxury Resort’ün düzenlediği gala gecesinde ödüllerini aldı. Erkekler kategorisini Doro Erjavec üçüncü, Firdovsi Gumbatoc ikinci ve Özgür Günel birincilikle tamamladı. Kadınlarda ise Angie Wiepraechtiger üçüncü, Innvigild Rustad ikinci ve Alexandra Chekalina birinci oldu.

Masalsı şarkılar

“Uyan” ve “Hayat” adlı albümleriyle adından söz ettiren Jehan Barbur, şarkılarını bu akşam Ghetto’da seslendirecek.

4. yaşını kutladı

2008’de ‘Sürprizler Asla Bitmez’ diyerek yola çıkan Astoria Alışveriş Merkezi, 4. yaş gününü kutladı. Yıldönümü pastasını, Astoria yöneticileri birlikte kesen, Genel Müdür Ümit Teoman, 4 yıl boyunca kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına da teşekkür etti.

Şov zamanı

Yarı yıl tatilinde çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için hazırlıklarını tamamlayan Turkuazoo Akvaryum, tatili bir şovla renklendiriyor. Ünlü şov grubu Aquabatix, “Denizkızı’nın Aşk Hikayesi” adlı gösterileriyle 27-29 Ocak tarihleri arasında Bayrampaşa’daki Turkuazoo Akvaryum’da olacak.

Haberin Devamı

Yeni kitap

İstanbul Aydın Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım öğretim görevlisi Mehmet Nizar Aslan, ‘Protokol ve Sosyal Davranış Kurallarına Giriş’ adlı bir kitap çıkardı. Resmi alanda protokol, toplumsal alanda ise sosyal davranış kurallarını çok geniş bir kapsam içinde ele alan kitap, gerek akademik alanda gerekse günlük yaşamdan örnekler vererek okuyucularını bilinçlendiriyor.

Yazarın Tüm Yazıları