Vitraspor: 3 - Edebali Spor: 0

Güncelleme Tarihi:

Vitraspor: 3 - Edebali Spor: 0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 16:59

MAÇ

Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında lider Vitrasspor, Bilecik deplasmanında 3 puanı bulduğu 3 golle aldı.
Bilecik Edebali Stadı’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında, grup lideri Bozüyük temsilcisi Vitraspor, Bilecik deplasmanında Edebali Spor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Maça dengeli bir futbola başlayan iki takım, birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 15’inci dakikasında gelişen Vitraspor atağında Mustafa Yüksel topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı. Bu gol sonrası yakalanan karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Vitraspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarıda daha diri bir futbol sergileyen Vitraspor, maçın 68’inci dakikasında Oğuz Tavsavar’ın golü ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonra oyun üstünlüğü iyice eline alan Vitrasporlu oyuncular maçın 75’inci dakikasında İbrahim Şenel ile durumu 3-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru olurken, lider Vitraspor puanı 44 yaparak, averajla liderliğini sürdürdü. Edebali Spor ise, 31 puanda kaldı.
Öte yandan maçın 80’inci dakikasında sakatlanan Edebalispor kalecisini omuzlarında taşıyan Vitrasporlu yedek oyuncular tribünler tarafından alkışlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!