Vitali Hakko anıldı

Türk moda ve hazır giyim sektörünün öncü kuruluşu Vakko’nun kurucusu Vitali Hakko, ölümünün ikinci yılında Nakkaştepe’de bulunan Vakko binasında düzenlenen özel bir gecede anıldı.

Vitali Hakko’nun dostlarının katılımıyla Vakko ailesinin ev sahipliğinde düzenlenen gecede, dünyaya müzik aracılığıyla hoşgörü mesajı veren Antakya Medeniyetler Korosu özel bir programla sahne aldı.
11 Aralık 2007 yılında kaybettiğimiz Türk moda sektörünün öncü ismi Vitali Hakko’yu anma gecesinde Beethoven’in 9. senfonisi ile başlayan program Yahudi, Sünni ve Ortodoks ilahileri ile devam etti. Alevi, Katolik ve Ermeni halk şarkılarının da yer aldığı programın kapanışı ise “Memleketim” adlı Sefarad halk şarkısı ile sona erdi.
Anma törenine Aydın-Sema Doğan, Berna Tokar, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Rahmi Koç, Azize Taylan, Bülent-Vera Bulgurlu, Osman-Ayten Boyner, Kahraman-Julide Sadıkoğlu, Güler Yiğit, Hatice-Faruk Süren gibi tanınmış isimler katıldı. Cem Hakko’nun ayrıldığı eşi Bettina Machler geceye çocukları Can ve Katia Hakko ile katıldı. Vitali Hakko’nun eşi Kathy Hakko, kızı Sima Lodrik ve oğlu Cem Hakko konuklarını kapıda karşıladılar. Albert-Vivet Hakko çiftinin torunu Ediz Elhadef geceye sevgilisi Ece Sükan ile birlikte geldi. Manken Ece Sükan bir süredir Vakko ailesinin genç işadamlarından Ediz El Hadef’le çıkıyor.

HELLO!’dan yeni yıla merhaba

HELLO! dergisi geçtiğimiz gece W Otel’de yeni yıla merhaba partisi verdi. White Christmas adıyla düzenlenen partiye sosyal ve iş hayatının önde gelen isimleri katıldı. Partinin sponsorluğunu üstlenen Pera Pırlanta, W Hotel’in girişinde gece boyunca “Reflections 2010” konseptli mücevher koleksiyonunu sergiledi. Partide bir de davetliler arasında bir yılbaşı çekilişi yapıldı. Çekiliş sonucu tasarımcı ıdil Tarzi, Pera Pırlanta’dan çiçek motifli, yakut ve pırlantalarla süslü bir yüzük kazandı.
Konuklara W Kitchen mönüsünün yanında Kavaklıdere şarapları ve Smirnoff Black ile hazırlanmış özel kokteyller ikram edildi. Gecenin en önemli sürprizi ise Serhat Hacıpaşaoğlu tarafından bir araya getirilen şov grubu Caprice’in şarkılarıyla sahne alması oldu. DJ Salih Saka da performansıyla davetlileri eğlencenin doğruna çıkardı.
Partiye katılan isimler arasında; Aylin-Özcan Tahincioğlu, Yasemin Taciroğlu, Azade Balkaner, Sitare- Murat Akdilek, Ahu Tuğbay ve Cengiz Abazoğlu da vardı.

Sokakta parti

Ümit-Cem Boyner çiftinin Akaretler’deki Beymen butiklerinde ve Caroline Koç’un yine aynı sokakta yer alan Haremlique mağazasının ev sahipliğini üstlendiği özel yılbaşı partisi önceki gece gerçekleşti. Garanti American Express Card ve Beymen işbirliği ile sokak partisi konseptinde düzenlenen davete Türk ekonomisine yön veren işadamları ve elit isimler katıldı. Kübalı Havanna Salsa dörtlüsünün müzikleri, soğuk havayı ısıtırken, davetliler yılbaşı alışverişi yapma imkanı da buldular. Eşi Caroline Koç’un mağazası Haremlique ile karşı sıradaki Boynerler’in mağazası Disquared arasında mekik dokuyan Mustafa Koç ise gecenin dikkat çeken isimleri arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları