Vista Turizm'in yenilenen binası açıldı

Güncelleme Tarihi:

Vista Turizmin yenilenen binası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 15:49

Sabancı Holding ve bağlı grup şirketlerinin seyahat ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Vista Turizm'in yenilenen binası hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Fındıklı'daki Vista Plaza'nın açılışında konuşan Vista Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dilek Sabancı, 1989 yılında 10 kişiyle yola çıktıklarını belirterek, 2007 yılında 100 kişiyle bu sektör için küçümsenmeyecek bir ciro olan 100 milyon dolar hedefine ulaşmayı beklediklerini bildirdi.

Dilek Sabancı, “Bugünlere gelmemizdeki en büyük pay, yüzde 20'lik bir oranla en büyük müşterimiz olan Sabancı Topluluğunundur. Sayın Güler Sabancı başta olmak üzere kendilerine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Sabancı, ofisi, değişen, gelişmekte olan bölge ve modern çalışma şartlarına uygun hale getirdiklerini vurguladı. Açılışa katılan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise Vista Turizm'in müşterilerine yakın ve özel hizmetleri sonucunda başarıyla bugüne geldiğini kaydederek, “Siz bizim önemli bir iş ortağımızsınız, bize hizmet sağlıyorsunuz. Hepinize gayretleriniz ve bize yönelttiğiniz değer için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sabancı Holding'in 18 yıl boyunca İstanbul'daki merkezi olarak kullanılan Vista Plaza'nın açılışına, Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Dördüncü ile Vista Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Verilen bilgiye göre, 141 ülkede 4 bin 100 bürosuyla hizmet veren seyahat acenteleri zinciri Carlson Wagonlit'in Türkiye temsilciliğini de yapan Vista Turizm, iş seyahatlerinin yanı sıra kongre, seminer ve bayi toplantıları ile helikopter gezileri, mavi yolculuk ve trekking gibi özel hizmetler sunuyor.

Ulusal ve çok uluslu 700 civarındaki kuruluşun seyahat danışmanlığını yapan Vista Turizm, İstanbul'da merkez ofisinin yanı sıra iki şube ve ülkenin değişik yerlerinde bulunan 11 farklı firmadaki yerel rezervasyon ofisleri ile hizmet veriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!