VIP sevgili

VIP Turizm ve Organizasyon şirketinin sahibi Ceylan Pirinçcioğlu’nun özel hayatında her şey yolunda... Daha önce Rana Erkan’la bir evlilik yapan Pirinçcioğlu, iki aydır Zuhal Kırmaç ile büyük aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

İlişkisinin çok da güzel gittiğini söyleyen Ceylan Bey’in yakınları, onun yeniden nikah masasına oturmasının sürpriz olmayacağı görüşünde...

Coco a’gogo da Latin geceleri

Levent’teki Coco a’gogo salı, çarşamba ve perşembe akşamları, NG La Banda grubunun ünlü piyanisti Kübalı Fernando Soria, trompetçi Luis ve bas gitarist Manuel’den oluşan ‘Latin Jazz’ triosuyla müşterilerini ağırlıyor. Bu üçlünün Coco a’gogo’daki akşam yemeklerine keyif katacağı ortada...

Evlerine çekilmişler

Leyla-Selçuk Atalık çifti, 10 yıl öncesinde davetlerin olmazsa olmaz simalarındandı... Her açılışta, her galada, her davette mutlaka yerlerini alırlardı. Ama her ne olduysa, bu çift kendini 40 yılda bir göstermeye başladı! Geçtiğimiz gece de o nadir zamanlardandı... Artık dostlarını evlerinde verdikleri davetlerde ağırladıklarını söylediler.

İnşaat devam ediyor

Feryal Gülman, Adnan Polat’la ortak olmuş ve Bodrum-Türkbükü’ndeki arazisine villa tipi evler yapıp satmaya başlamıştı. Ancak son zamanlarda inşaatın bir türlü bitmediği ve ev teslimlerinin geciktiği haberi kulaktan kulağa dolaşıyordu. Bu dedikodulardan bunalan Polat, söylentilere son noktayı koydu. Polat, yaz aylarında turistik beldelerde inşaat izni olmadığı için çalışma yapmadıklarını, önümüzdeki mart ayında ise evlerin tamamlanmış olacağını söyledi.

Wanna açıldı

Geçtiğimiz kış aylarının en popüler mekanları arasında bulunan Tepebaşı’ndaki Wanna, yeni sezonu açtı. Rıza-Levent Büyükuğur kardeşlerin sahibi olduğu mekanın dekorasyonu tümüyle yenilenmiş. Buna karşın çok beğenilen mutfağına dokunulmamış. Nezih bir ortamda eğlenmeyi ve Uzakdoğu mutfağını sevenlerdenseniz, Wanna size en uygun adreslerden biri diyebilirim.

Meraklısına antika semineri

Antik A.Ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti, kendi mekanlarında 9 Kasım’da antika seminerlerini başlatıyor. Antika ve sanat eserleri hakkında detaylı bilgilerin deneyimli uzmanlar tarafından katılımcılara aktarılacağı seminerlerde, tablo alırken nelere dikkat etmeli, hangi eserlere yatırım yapmalı gibi konular ele alınacak. Katılımcılar ayrıca gümüş, cam, hat, resim, İznik çinileri, mobilya ve Uzakdoğu porselenleri gibi alanlarda bilgilendirilecek. 22 hafta sürecek seminerler her çarşamba günü yapılacak. Ayrıntılı bilgi için telefon: (0212) 236 24 60

Sonunda uslandı

Yağmur Ünal, hayatının aşkı Barış Yaman’dan ayrıldıktan sonra gece hayatından elini eteğini çekti. Artık tek amacının eğitimini tamamlayıp bir an önce iş hayatına atılmak olduğunu belirten Ünal, eski hızlı günlerini çoktan tarihe gömmüş. Sadece özel davetlerde ve açılışlarda kendini gösteren genç kıza, bu gezilerinde de teyzesi Nazan Şoray eşlik ediyor.

Yine yollara düşecek

Kış yaklaştı, Esra Gürsoy’un yüzü asıldı! Puslu havadan ve günlerin kısalmasından nefret ettiğini söyleyen Gürsoy, daha şimdiden yaz tatili hayalleri kurmaya başladı bile... Seyahat etmeyi çok seven, bugüne kadar birçok ülke dolaşan Esra Hanım’ın favorisi ise Bali... Bugüne kadar beş kez gittiği Bali’nin doğasını çok sevdiğini söyleyen Gürsoy’un, İstanbul’un keşmekeşinden kaçmak için yeniden yollara düşmesi an meselesi!

Biraz daha zaman gerek

Eser-Samra Tümen çifti, kızları Esra’nın Raif Dinçkök’le evlenmesinden sonra torun için sabırsızlanmaya başlamıştı. Derken Esra Dinçkök’ün hamile olduğu haberi geldi. Ancak hamileliğin acı bir şekilde sona ermesi ve Esra Hanım’ın bebeğini düşürmesi, tüm aileyi üzüntüye boğdu. Duyduğuma göre Esra-Raif Dinçkök çifti, çocuk sahibi olmak için acele etmeyecekmiş. Samra Hanım da onların bu kararını mantıklı bulmuş ve kızına yeniden hamile kalmadan önce kendisini biraz toparlaması gerektiğini söylemiş.

Çikolata yapmak çocuk oyuncağı

Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel İstanbul, 7-14 yaş çocuklar için Bayram Çikolataları Yapımı Kursu düzenliyor. Otelin İskoçyalı executive chef’i Lorraine Sinclair ve pasta şefi Yücel Akbaş tarafından 22 Ekim günü 15.00-17.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta, çikolata eritme, saklama ve kalıp çikolata yapma gibi bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek.

Tosca İstanbul’da

Yarın gece Beyoğlu Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde Tosca Duwell Dell Sound System konseri var. Dahi DJ-Prodüktör ikili Richard Durfmeister ve Rupert Huber’den oluşan Tosca, son albümlerinin tanıtım turnesi kapsamında, Akbank exi26 desteğiyle performanslarını sergileyecek. Gece saat 22.00’de başlayacak.

Yazarın Tüm Yazıları