Lopez'den yeni albüm

Güncelleme Tarihi:

Lopezden yeni albüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2002 12:51

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, yeni albümüyle geliyor. Lopez’in üçüncü albümü “This is Me... Then”, 26 Kasım’da, müzik marketlerin raflarındaki yerini alacak.

İnternetteki “billboard” sitesinin haberine göre, hayranlarının merakla beklediği yeni Jennifer Lopez albümü, Kasım ayında müzikseverlerle buluşacak. Yeni albümden çıkan “Jenny from the Block” isimli ilk “single” çalışması ise geçen hafta internetten veradyodan yayınlanmaya başladı.

Lopez, ünlü aktör Ralph Fiennes ile rol aldığı “Maid in Manhattan” adlı filmin 13 Aralık’ta vizyona girmesinin ardından yeni albümünü tanıtmak için dünya turuna çıkmayı planlıyor. 


Sanatçının, erkek arkadaşı aktör Ben Affleck ile başrolünü paylaştığı “Jersey Girl” adlı filmin çekimleri sürüyor. İki ünlü yıldızın beraber rol aldığı “Gigli” ise gelecek yaz seyirci karşısına çıkacak.


Son olarak “J.Lo” adlı albümüyle müzik listelerinde fırtına gibi esen Jennifer Lopez, “Love don’t Cost a Thing”, “I’m Real” ve “Ain’t it Funny” adlı parçalarıyla büyük ilgi görmüştü.
 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!