Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2003 02:04

Ergün grip oldu

G.SARAYLI
Ergün Penbe, ağır grip nedeniyle yatağa düştü. Dünkü antrenmanlara katılamayanErgün, 1-2 gün daha istirahat edecek. Öte yandan, babasını kaybeden Ümit Karan kampa bugün katılacak.

Terim'in gururu

FATİH
Terim, Fiorentina'nın teknik direktörlüğünü yaparken PAF takımdan A takımına çıkararak şans verdiği genç İtalyan futbolcu Massaro'nun Parma'nın A takımında antrenman yaptığını görünce çok duygulandı.

Bayern'den maç teklifi

G.SARAY
'ın bulunduğu Marbella'da Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden B.Münih, B.Dortmund ve Parma da kamp yapıyor. Bayernli yöneticiler Cimbom'la pazar günü bir hazırlık maçı yapmak için talepte bulundular.

Simplicio tam bir savaşçı

G.SARAY'ın Felipe'ye karşı takas yoluyla aldığı Simplicio, Sao Paolo'da Silili Claudio Maldonado ve Luis Fabiano'yla birlikte takımın en iyi 3 oyuncusundan biri. Sağ kanatta görev yapan genç futbolcu, topu ayağında mıknatıs gibi tutuyor. Savaşçı yönüyle dikkat çeken Brezilyalı futbolcu, tam bir takım futbolcusu. Bu sezon 25 maçın (ikisi özel) 21'inde 90 dakika oynadı. Diğer 4 maçta ise 75 ile 88'inci dakikalar arasında oyundan alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!