Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2003 01:54

Avrupa'da hep eksik

BEŞİKTAŞ, sakat ve cezalı futbolcuları nedeniyle bu sezon UEFA Kupası'ndaki bütün maçlara eksik bir kadroyla çıkmak zorunda kaldı. Kart cezaları nedeniyle Tümer 4, İlhan Mansız 3, Pascal Nouma ve Pancu 1'er maçta takımdan uzak kalırken, sakatlanan Tümer ve Ahmet Yıldırım'dan sonra son maçta kırmızı kart gören Zago da eksik futbolcular arasına adını ekledi.

Lucescu'nun büyüsü bozuldu

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yenilmezlik serisini Prag'da yitirdi. Siyah beyazlı takımda sezon başından bu yana 28 resmi maçta da yenilgi yüzü görmeyen Rumen çalıştırıcı, 29. sınavında yenilgiyle tanıştı. Lucescu ayrıca, resmi maçlarda 11 ay sonra, başında bulunduğu takımla yenilgi üzüntüsü yaşadı.

Fedakar Sergen

BEŞİKTAŞ'ın
orta sahadaki etkili futbolcusu Sergen Yalçın, sağ ayağındaki sakatlığına rağmen büyük bir fedakarlık örneği göstererek Slavia Prag maçında forma giydi. Maç öncesi teknik direktör Lucescu ile konuştuğunu, bu nedenle yedek başladığını anlatan Sergen şunları söyledi: ‘‘Rakibin orta sahası o kadar güçlü değil. İnönü'deki maçta daha rahat olacağız. İnönü'nün pırıl pırıl çim zemininde ve taraftarımızın desteği ile coşar, tura koşarız.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!