Rapaiç'e rest

Güncelleme Tarihi:

Rapaiçe rest
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2002 02:08

Fenerbahçe yönetimi parasını alamadığı için kulübü FIFA'ya ve Futbol Federasyonu'na şikayet eden Milan Rapaiç'e rest çekti. 1.700 bin dolarlık alacağını tahsil etmek için kanuni yollara başvuran Rapaiç'in daha önce yönetimle konuşmasına rağmen böyle bir girişimde bulunması tepki gördü.

SÖZ VERİLMİŞTİ

Konuyla ilgili olarak ilk önce yönetime başvuran Rapaiç, ‘‘Tamam paranı ödeyeceğiz. Şu anda Digitürk'ten alacağımızı tahsil edemedik. Kısa süre sonra problem çözülecek’’ cevabı almasına rağmen kulübü şikayet etmekten vazgeçmedi. Başkan Yıldırım ile Kemal Dinçer dün bu konuyu görüştüler.

DİNÇER AÇIKLADI

Yıldırım, yönetim kurulu toplantısı öncesinde Rapaiç'e herhangi bir uyarıda bulunmak istemediklerini dile getirdi. İdari Koordinatör Kemal Dinçer ise Rapaiç'e bir ödeme planı sunulacağını hatırlatarak, ‘‘Eğer bunu kabul etmezse, Rapaiç ile yollarımızı ayırırız’’ diye konuştu.

RAHATSIZ ETTİ

Sarı lacivertli yönetimin Rapaiç'in bu tavrından büyük rahatsızlık duyduğu ve hafta sonundaki toplantıda Hırvat yıldızı kadro dışı bırakabileceği öğrenildi. Genel Sekreter Vedat Olcay ise, ''Bize FIFA'dan resmi bir yazı gelmedi. F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz'' dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!