Şahane Fener: 7-1

Güncelleme Tarihi:

Şahane Fener: 7-1
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2002 02:00

Bursaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu sergiledi. Washington hat-trick yaptı. Serhat 2 kez fileleri havalandırdı. Ceyhun ve Tuncay gol sağnağında yer aldı. Panathinaikos üzüntüsünü üzerinden attı.

FENERBAHÇE, saha kapatma cezasının faturasını Bursaspor'a kesti: 7-1. Sarı lacivertli takım, sezonun en iyi futbolunu oynadığı maçta Bursaspor'u topa tuttu. Baştan sona üstün bir futbol sergileyen Fenerbahçe, hemen hemen her atağında golle burun buruna geldi. Sezonun şut ve pozisyon rekorunu kıran kanarya, futbol ziyafeti çekti. Panathinaikos maçından yorgun ve moralsiz dönen F.Bahçe, maça çok hızlı başladı. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde tabelada 1-0 görünüyordu. Hakan'ın ara pasıyla ceza alanına sokulan Washington, iki savunma oyuncusunu ipe dizer gibi çalımladı ve plase bir vuruşla takımını öne geçirdi. Serhat'ın 24'üncü dakikada soldan ortasında topla buluşan Washington, göğsüyle düzeltip vurdu skoru 2-0 yaptı.

42'nci dakikada Ceyhun topu düzeltip nefis vurdu ve köşeden fileleri havalandırdı: 3-0. İkinci yarıya yine hızlı giren F.Bahçe oldu. Serhat, 54'üncü dakikada düşürülünce hakem penaltıyı verdi. Serhat kullandı ve durumu 4-0 yaptı. Bursaspor 60'ıncı dakikada Murat ile golü buldu: 4-1.

74'üncü dakikada Washington farkı yeniden 4'e çıkardı: 5-1.

85'nci dakikada Ümit ileri çıktı, Serhat'ı gördü. Genç futbolcu sağ çaprazdan sert vurdu: 6-1. 90'ıncı dakikada Ceyhun'un kornerinde Tuncay'ın attığı gol, skoru belirledi: 7-1.


STAT: 19 Mayıs

HAKEMLER: Ali Aydın (***), B.Tuncay Akkın (***), Cemal Gemici (***)



FENERBAHÇE


3-5-2


Rüştü (**)

Fatih (***)

Ümit (***)

Ogün (***)

Tuncay (***)

Hakan (****)

(Dk.68 Johnson **)

Steviç (**)

(Dk.75 Yusuf **)

Ceyhun (****)

Cem (***)

(Dk.62 Ali **)

Serhat (***)

Washington (****)



BURSASPOR


4-4-2


Kelemen (*)

Ömer (**)

Da Silva (*)

Erkan (*)

Serkan (*)

Murat (**)

Mustafa (*)

Zafer (*)

(Dk.46 Yakup *)

Franja (*)

Okan (*)

(Dk.62 Verasanoviç **)

Alp (*)

(Dk.84 Metin )



GOLLER: Dk.13, 24 ve 74 Washington

Dk.42: Ceyhun

Dk.54 (pen.) ve 85 Serhat

Dk.60: Murat

Dk.90: Tuncay

SARI KART:

Dk.83: Fatih
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!