Hunca SYS’lendi!

Güncelleme Tarihi:

Hunca SYS’lendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2002 10:25

Türkiye’nin önde gelen parfümeri markalarından Hunca, lider sesli yanıt markası SYS’nin V-Posta ‘Birleşik Mesaj Sistemi’ni kullanıyor. Böylelikle Hunca, müşterilerine hızlı, kapsamlı, güvenli ve kusursuz hizmet sağlıyor.

Haberin Devamı

‘Non stop sekreter’ olarak tanımlanan V-Posta ile santrale gelen çağrılar, ilk çalışta açılıyor. V-Posta, gelen çağrıyı istenen dahili numaraya, bilgi danışma hattına ya da operatöre bağlıyor. Arayan kişi, istediği kişiye ulaşamadığı zaman sesli mesaj bırakabiliyor. Arayan kişiyle görüşme istenilmediği zamanlarda, arayan kişinin ismi, kendi sesinden iletiliyor. Microsoft-Windows-NT tabanlı çözüm sunan V-Posta, her büyüklükteki işletmeye üstün performans sağlıyor.

“Sesli Yanıt Sistemleri” alanında uzmanlaşmış, teknolojik altyapısı güçlü bir ileri teknoloji firması olan SYS bünyesindeki AR-GE Departmanı tarafından geliştirilen V-Posta, yerel ihtiyaçlar doğrultusunda; e-mail entegrasyonu, Inband, ACD, CTI bağlantısı, IVR (Etkileşimli Sesli Yanıt Sistemi) ile ortak çalışma gibi bir çok çözüm ile entegre çalışıyor. Türkiye’deki tüm analog ve dijital telefon santralleri ile uyumlu V-Posta, 9 ayrı dilde karşılama özelliğine de sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!