Sıla Yolunda kaza

Güncelleme Tarihi:

Sıla Yolunda kaza
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2007 22:02

Sırbistan'nın Dimitrovgrad kenti meydana gelen kazada Songül Günesen ağır yaralandı. Bulgar plakalı BMW'nin neden olduğu kazada hafif yaralanan Alaattin Genesen, "Yaşadığımıza seviniyoruz" dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Dortmund yakınlarındaki Waltrop kasabasında yaşayan Bartınlı Günesen Ailesi, Türkiye dönüşü Sırbistan’da kaza geçirdi.Dimitrovgrad kenti yakınlarındaki kazada Alaattin Günesen (38) ile eşi Songül yaralandı. Ağır yaralanan ve vücudunda kırıklar bulunduğu için yerinden kalkamayan Songül Günesen’in tedavisi Pirot Hastanesi'nde devam ediyor.

Eşi Songül (36), kızları Gamze (13) ile Fatma (8) ile Bartın’a giden ve 5 hafta tatil geçiren Alaattin Günesen, dönüşte Dimitrovgrad yakınlarında karşı yönden gelen Bulgar plakalı BMW marka otomobille çarpıştı. Pirot Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Songül Günesen tedavi altına alındı.

Kazada kolu kırılan Alaattin Günesen kazaya karşı yönden gelen aracın neden olduğunu belirterek 'Karşı yönden gelen araç hızlıydı. Yol dar ve virajlı olduğu için kontrolünü kaybedip benim üzerime geldi. Bende kaçmak istedim ama kaçamadım. Arabama tam ortadan vurdu. Vurduğu yerde eşim oturuyordu. Kaza çok korkunçtu' dedi.
Kazadan sonra mahkemeye çıktığını, hiçbir suçu olmadığı halde suçlu duruma düşürüldüğünü anlatan Günesen, 'Kaza nedeniyle benim kolum kırıldı. Eşim de ağır yaralandı. Bu acı içinde beni hemen mahkemeye çıkardılar. Bir tercüman verdiler. Hiç suçum olmadığı halde 1500 Euro para cezasına çaptırıldım. ADAC’ı aradım. Durumu anlattım. Arayalım 4 gün oldu daha aramadılar. Yabancı ülkede çoluk çocuk perişan oldum. Ne devletin yardımını, ne sigortanın yardımın gördüm. Bir daha da tövbe ettim karayoluyla yolculuk yapmaya' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!