Adalet istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Adalet istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2002 02:21

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu; ‘‘Düdükler Kadıköy'de başka çalıyor, Ali Sami Yen'de başka. Sonra da, ‘‘G.Saray'ın ihtiyacı yoktu’’ deniyor. İnsaf!’’

RASTLANTI MI?

Ligin başından bu yana yaşanan hakem hataları Fenerbahçe'yi ayağa kaldırdı. Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, ‘‘Zirveye oynayan 3 takımdan biri 6, diğeri 3 maçı hakemler hataları nedeniyle kazanıyor. Bu bir tesadüf mü? Rastlantı mı? birileri bunun cevabını vermeli’’ dedi.

ALTAYLI ŞAŞIRDI

G.Saray'ın ligin daha ikinci maçında feryat ettiğini ve İkinci Başkan Fatih Altaylı'nın, ‘‘Bu hakemlerle F.Bahçe şampiyon olur’’ açıklamasını yaptığına dikkat çeken Uslu şunları söyledi; ‘‘Herhalde Altaylı kulüpleri şaşırdı. F.Bahçe yerine Galatasaray bu hakemlerle şampiyon olur demeliydi.

İŞTE GERÇEK BU

Düdükler Kadıköy'de başka çalıyor, Ali Sami Yen'de başka. Biz yönetim olarak hiç bir zaman hakem hataları ile maç kaybettik demedik. Aksine nasıl futbolcumuz hata yapıyorsa, hakem de hata yapabilir dedik. Ama şu bir gerçek ki, rakiplerimiz hakemlerin onların lehine yaptığı hatalarla kazanıyorlar.

6 MAÇ KAZANDI

Sonra da, ‘‘Evet hata yapıldı ama G.Saray'ın hakeme ihtiyacı yoktu’’ açıklamaları yapılıyor. Ne demek bu? Vardı ki, hatalarla kazanıyorlar. 19 maçın 6'sında hata yapılmış. Yüzde 30 eder bu. İnsaf. Ekonomik kriz ortamında mücadele eden kulüplere büyük haksızlık yapılıyor.

ULUSOY SÖZ VERDİ

Hakem atamalarına bakın, 2 takımın maçlarına FİFA kokartlı hakem atanıyor, diğer takıma ise acemi hakem. Haluk Ulusoy, bize, ‘‘Haklısınız ama artık hata olmayacak’’ sözünü verdi. Biz de sustuk. Ama hatalar bitmiyor. Şimdi hakem atamalarının değiştirildiği iddiaları var. Bunun yanıtını kim verecek.

DEVLET G.SARAY’LI

Devletin hangi takımı tuttuğu da belli oldu. Başbakan Yardımcısı, Feredasyon Başkanı ve MHK Başkanı hep G.Saray'ın maçlarındalar. F.Bahçe'nin, Anadolu takımı olduğu bir gerçek. Ama bu kadar da hor görmesinler. Niye F.Bahçe'nin maçlarına gelmiyorlar?
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!