Kaderi Ramazan'dan sonra belli olacak

Güncelleme Tarihi:

Kaderi Ramazandan sonra belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2002 01:40

Nijerya'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'na katılacak olan adaylara Emine Lawal'ın öldürülmeyeceğine dair açıklamalar yapılırken, Hürriyet, evlilik dışı ilişkisi nedeniyle recm cezasına çarptırılan genç kadının avukatıyla konuştu.

Emine Lawal'ın (31) avukatı Havva İbrahim, Nijerya Cumhurbaşkanı'nın devreye girip müvekkiline af çıkardığından kendisinin haberi olmadığını belirterek, ‘‘Yurtdışına yayılan bu haberden benim bilgim yok. Biz Ramazan geçtikten sonra temyiz mahkemesinin tarihinin saptanmasını bekliyoruz’’ dedi. 95 ülkenin güzelleri, dün Nijerya Havayolları'na ait bir uçakla bu ülkeye uçmadan önce haftasonu Grosvenor Oteli'nde bir yardım balosuna katıldılar. Türkiye Güzeli Azra Akın (20), ‘‘hedefim Nijerya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve Dünya Güzeli olmak. Diğer yarışmacıları gördükten sonra şansım olduğuna inanıyorum. Bizim Nijerya'da Emine'nin yanında olmamız ona güç verecektir’’ dedi.

Arkadaş oldular

Azra ile Güney Kıbrıs güzeli Angela Drousiotou arkadaş oldular. Emine Lawal'a destek için Nijerya'da olduklarını söyleyen güzellerden Drousiotou yüzme, aerobik, tenis gibi spor dallarının dışında tekvando ile ilgileniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!