HABER

Son 24 saatte ne oldu? (13.11.2018)

İşte Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeler, son 24 saatte yaşanan olaylar..

CUMUHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN FRANSA DÖNÜŞÜ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la Paris’te yaptığı görüşmenin detaylarını anlatarak, Washington’ın üç PKK’lı elebaşı için para ödülü koyması konusunda, “Biz bunu, PKK ile PYD’nin ayrı yapılar olduğu iddiasını meşrulaştırmak için ortaya atılmış bir oyun biçiminde telakki ediyoruz. Bu oyuna gelmeyiz” dedi.


EMNİYET'E 10 BİN YENİ BEKÇİ ALINACAK

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

 
LÜKS ARAÇLARDAN ÇALIYORLAR! DEĞERİ 30 BİN LİRA

Başakşehir’de park halinde bulunan lüks bir otomobilin 30 bin lira değerindeki gösterge panelini söküp çalan hırsızlar, anbean kameralara yansıdı. Vatandaşların ikaz ve uyarılarına aldırış etmeyen hırsızların rahat tavırları 'pes' dedirtti.


PATRİK YUNAN BAKANI FECİ AZARLADI

Yunan Başbakanı Çipras’ın laik bir anayasa için Yunan Kilisesi ile vardığı mutabakat İstanbul’daki Fener Rum Patrikhanesi’nin tepkisini çekti. Fener Patriği Bartholomeos, mutabakat ile ilgili kendisine bilgi vermeye gelen Yunan bakana “(Cumhurbaşkanı) Erdoğan bana saygı gösteriyor. Çipras beni hor göremez” diye fırça attı.


DEV PROJE İÇİN TARİH VERİLDİ! DÜNYADA İLK OLACAK

Karayolu ve metro ağının ortaklaşa kullanılacağı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’nin ihale çağrısına Aralık ayında çıkılacak. 10 istasyonda 9 farklı raylı sistem ekspres metro ile birbirine bağlanacak.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler