HABER

Son 24 saatte ne oldu? (10.11.2018)

İşte 'Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeler, son 24 saatte yaşanan olaylar.

SAAT 09:05'TE TÜM YURTTA HAYAT DURDU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80'inci yılında tüm yurtta anılıyor. Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 80. yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlar, saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunda bulundu, tüm yurtta o an hayat durdu

DEVLETİN ZİRVESİ ANITKABİR'DE

ULU Önder Atatürk, bugün ölümünün 80. yılında törenlerle anılıyor. Devletin zirvesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Anıtkabir’deydi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve mesajını okudu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR’DAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari'de üs bölgesindeki patlamaya ilişkin, "Şu anda patlamalar küçük de olsa, azalmış da olsa devam ediyor. Buna bağlı olarak yangın da devam ediyor. Yangın söndürme, soğutma çalışmalarımız ve bu arada arama faaliyetlerimiz de aynı şekilde devam ediyor." dedi.

YARGITAY'DAN MİLYONLARCA İŞÇİYİ İLGİLENDİREN KARAR

Yargıtay'dan; işçiye haftalık izin vermeyen ya da izni yarım gün olarak kullandıran işverene kötü haber geldi. Milyonları ilgilendiren haftalık izin konusunda içtihat metni özelliğinde karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, haftalık iznin 24 saatten az olamayacağına, bölünemeyeceğine ve biriktirip izinle telafi edilemeyeceğine hükmetti.

RUSYA'DA AVM YANGINI

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bulunan Gobit AVM'de yangın çıktı. Yangın sebebiyle AVM'de çalışan 800 kişi tahliye edildi. 5000 metrekarelik AVM'nin 24 saat açık olduğu ve yangın faciası sebebiyle ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı açıklandı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler