ANAP’a sıcak mesaj

Güncelleme Tarihi:

ANAP’a sıcak mesaj
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2002 01:54

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, 3 Kasım seçimlerinde büyük sürpriz yapacaklarını belirterek, ‘‘Baraja değil başa güreşiyoruz’’ dedi.

ANAP'a sıcak mesajlar veren Çiller, ‘‘ANAP tabanı da bizimle aynı kimliğe hitap eden bir taban. Umuyoruz ki ilk etapta işbirliği ile yaratılan bu birliktelik, benzer kimliğe sahip partilerin tabanlarını da kucaklayacak bir yaklaşımla sonuçlanacak. Bu eli herkese uzatıyoruz’’ diye konuştu.

ANAP tabanına sıcak mesajlar gönderen Çiller, Tayyip Erdoğan'ın seçime girememesiyle ilgili olarak da, ‘‘Biz rakiplerimizi meydanda yenmeyi severiz’’ dedi.

SAĞ’I DYP TOPLAYACAK

Çille
r, 3 Kasım seçimlerinde merkez sağın DYP'de toplanacağını ileri sürdü.

Çiller ile DYP listesinden seçime giren Mehmet Ali Bayar İzmir'de, Hürriyet ve DHA Temsilciliği'ni ziyaret etti. Burada DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Çiller, DYP'nin DTP ve ATP ile yaptığı ittifak için, ‘‘Türk demokrasisi neyi arıyorsa burada var. Milli ve manevi değerler, yenilik, yeni yüzler, değişim, birleşme, uyum, herşey var’’ açıklamasını yaptı. Çiller, seçimlerde merkez sağın bir adresde, DYP'de toplanacağına inandığını belirterek, ‘‘Çünkü üç parti bir araya gelerek, zora talip olarak, bütünleşme ve merkez sağ kimliğini ortaya koyuyoruz. Bu geçen seçimlere göre çok önemli bir fark’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!