Bodur: Sanayiciden özveri beklemeyin

Güncelleme Tarihi:

Bodur: Sanayiciden özveri beklemeyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2002 01:54

SANAYİCİLİĞİNİN 50'inci yılını dolduran Kale Grubu Şirketleri Kurucusu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı İbrahim Bodur, ‘‘Siyasi ve ekonomik istikrar sağlanmadan, yatırıma, üretime imkan verilmeden sanayiciden daha fazla fedakarlık ve özveri beklenemez’’ dedi.

Sanayide 50'inci, seramikte 45'inci yılını Çanakkale-Çan'da düzenlenen ‘‘Seramik Bayramı’’yla birlikte kutlayan İbrahim Bodur, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu belirterek, ‘‘Ancak bu seçimden istikrar istiyoruz. Bunca yıllık sanayiciliğimde siyasi istikrarın olduğu dönemlerde ülke ekonomisinin de çok hızlı ve istikrarlı büyüdüğüne tanık oldum’’ diye konuştu. Bodur, seçimden sonra siyasi istikrarın sağlanabilmesi için seçim ve siyasi partiler kanunlarında gerekli değişikliklerin yapılmasını arzuladıklarını söyledi.

Kale Grubu'nun Seramik Bayramı törenleri için Türk sanayiinin önemli isimlerinin yanısıra General Electric, Siemens, Roca, Degussa, Sacmi, Bitossi, Ferro gibi dünya sanayi devlerinin üst düzey yöneticileri de Çan'a geldi. Törenlerin onur konuğu 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel olurken, törenlere bazı bakanlar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İSO Meclis Başkanı Hüsamettin Kavi ve çok sayıda sanayici işadamı da katıldı. İbrahim Bodur, sanayicilikte ve Kale Grubu'ndaki yönetimi sembolize eden bayrağı, kardeşi Süleyman Bodur, kızı Zeynep Bodur Okyay ve damadı Osman Okyay'a verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!