Erbakan: Ülke yangın yeri

Güncelleme Tarihi:

Erbakan: Ülke yangın yeri
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 29, 2002 16:10

Kapatılan RP'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan, ''Mevcut hükümet tarafından ülkemiz tahrip edilmiş ve her taraf yangın yerine dönmüştür'' dedi.

Haberin Devamı

Erbakan, Karabük'te, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde halka hitaben yaptığı konuşmada, önceki seçimlerde Türkiye'nin bugünkü kadar perişan konumda bulunmadığını, 3 Kasım tarihinin bu nedenle çok önemli olduğunu söyledi.

Seçmenin önüne koyulan listede 18 partinin seçime giriyormuş gibi gözüktüğünü, ancak buna aldanılmaması gerektiğini belirten Erbakan, şunları söyledi:

''Memleketimizde 18 parti yok, 2 parti var. Birisi milli görüşü temsil eden SP, öbürü ise diÄŸerleridir. SP'nin dışındakiler tek bir partidir. Devletin bütçesi 50 milyar dolar, 85 milyar dolar faizi nasıl ödeyeceksiniz? Taklitçiler, kaynağı nereden bulacaksınız? Mevcuthükümet tarafından ülkemiz tahrip edilmiÅŸ ve her taraf yangın yerine dönmüştür. Hepsi aynı telden çalıyor. Alınan borçlar bizi periÅŸan etti, vergilerimiz faize yetmiyor. Bunlar trafik lambasına benziyor. Para lazımsa vergi koyuyorlar, döviz gerekliyse borçlanıyorlar. Çünkü,bunlarda milli görüş yok. Allah'ın verdiÄŸi nimetleri sezemez ve anlayamazlar.''Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!