12 Eylül Perşembe için Teklif(siz)imiz

Güncelleme Tarihi:

12 Eylül Perşembe için Teklif(siz)imiz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2002 09:07

- ‘San Fernando Vadisi’nde sıradan bir gün yaşanmaktadır. Görünürde diğerlerinden farklı olmayan böyle bir günde ölüm döşeğindeki yaşlı bir koca, onun genç karısı, bir erkek hastabakıcı, babasının yolundan giderek televizyon dünyasında üne kavuşmuş bir evlat, aşık bir polis memuru, bir dahi çocuk, bir yarışma programı sunucusu ve yabancılaşmış bir kız evladın her biri son derece karmaşık bir entrikalar zincirinin parçası haline gelişlerinin öyküsü...’ Julianne Moore ve Tom Cruise gibi ünlü oyuncuların oynadığı Manolya’yı, bugün İş Sanat Kültür Merkezi’nde seyredebilirsiniz. (12.00-15.30-19.00)

- İlla film seyredeceksiniz ama melankolik bir havaya da girmek istemiyorsunuz. O zaman Manolya yerine, başrolünde Anthony Hopkins’in oynadığı ‘Gizli Ortak’a gidebilirsiniz.
Haberin Devamı

Hem eğlenceli, hem aksiyon dolu. Sanatsal bir film değil belki ama emin olun, hiç sıkılmayacaksınız.

- Yarın cuma. “Thank You God! It’s Friday” diyenlerdenseniz, perşembe gecesini cuma planlarınıza ayırın. Gazeteler, internet siteleri, hep size hizmet etmek için varlar. Arkadaşlarınızı aramayı da unutmayın.. Ne olursa olsun cuma gecenizi renkli geçirmek için bugünden işe başlayın.

- Yaz mevsiminin son günlerini yaşıyoruz. Sıcak havalar bize elveda demek üzere. İşte yazın bu son güzel günlerinin keyfini çıkarmak istiyorsanız Taksim Sıraselviler Caddesi’nin üzerindeki YAGA Cafe-bar’ın bahçesine uğrayın ve kendinizi çardaktaki minderlerin üzerine bırakarak içkinizi yudumlayın. İnanın ertesi gününüz çok iyi geçecek!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!