Sevgililer Günü'nde evlilik yok

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Gününde evlilik yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2003 11:07

Pop müziğin ünlü yıldızı Jennifer Lopez'in nişanlısı Ben Affleck, ''Sevgililer Günü''nde düğün planlamadıklarını, yaz aylarında dünyaevine girebileceklerini açıkladı. Affleck, ''Vanity Fair'' dergisinde yer alan röportajında, yakın bir tarihte evlilik düşünmediklerini söyledi. Yaz aylarında bu düğünün gerçekleşebileceğini dile getiren 30 yaşındaki aktör, insanların kendilerinin özel hayatıyla ilgilenmesinde değişik faktörlerin rol oynadığını belirtti.

Haberin Devamı

Affleck, ''Gerçek şu ki, ben beyazım, o Porto Rikolu. Kimse bunu dile getirmiyor. Ama ilginin kökeninde bu da yatıyor'' dedi.

Lopez'in ''tapılacak diva'', ''seksi Latin'' gibi isimlerle anıldığını, aslında çok sade bir insan olduğunu dile getiren Affleck, ''Jennifer, hayatına ikisi evlilik olmak üzere toplam beş erkek girmiş, sade ve mütevazı bir kadın. Ancak, yanlış anlaşılıyor'' açıklamasında bulundu.

''Ben Jennifer'ı seviyorum. Onunla bir aile kurmak istiyorum. Yaşama yeniden başlamak istiyorum'' diyen Affleck, aralarında garip hükümleri olan bir evlilik anlaşması yaptıkları yönündeki haberleri de yalanladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!