Gülcan evliliğini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Gülcan evliliğini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2007 21:04

VIVA'nın sempatik sunucusu Gülcan Karahancı, Sebastian Kamps ile evliliğini anlatırken "Çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Almanya'daki fırıncılar zinciri Kamps'ın varisi Sebastian Kamps (25) ile PRO7 televizyon kanalında naklen yayınlanan muhteşem bir düğünle dünya evine giren müzik kanalı VIVA'nın sempatik sunucusu Gülcan (25), birbirlerini ilk günkü gibi sevdiklerini söylediler.

Eşi Gülcan ile 111 günlük evliliklerini Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'e değerlendiren Sebastian Kamp, 'Sadece Gülcan'ın soyadı değişti. Ancak aşkımız ilk günkü gibi devam ediyor' dedi. Gülcan da eşinin bu güzel sözlerini eşinin yanaklarına öpücükler kondurarak, ödüllendirdi. Eşinin kendisini ev içinde adeta bir kedi gibi görmek istediğini belirten Gülcan, 'Devamlı uzun tırnak, yapılmış saçlar ve mini etekle evin içinde dolaşmama bayılır.

Zaten ben de öyle bir görünüme sahibim' dedi. Gülcan'ın bazen fazla konuşmasına ve ses tonuna sinirlendiğini belirten Sebastian Kamps , 'Bazen elimde onun sesini kapatacak bir kumanda olmasını çok isterdim' derken Gülcan, 'Hiç de doğru değil. Gayet normal şekilde konuşuyorum. Sen de bana cevap veriyorsun. Ancak birlikte film seyrederken bazen çenemi kapatmam gerektiğini fark ediyorum' diye sempatik bir şekilde cevapladı. Evliliklerindeki seks konusunda ise fazla sır vermeyeceğini de belirten Gülcan, hiçbir şekilde azalmadığını eskisi gibi fırtınalar estirdiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!