Feribot ucuz atlattı

Güncelleme Tarihi:

Feribot ucuz atlattı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 16, 2002 14:33

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü İşletmesi'ne ait "Nusretbey" adlı feribot Mudanya İskelesi'ne yanaşırken halatlarının kopması sonucu tehlike atlattı. Şiddetli lodos yüzünden zor anlar yaşayan feribot, yolcularını Gemlik İskelesi'ne indirdi.

Haberin Devamı

İstanbul Yenikapı İskelesi'nden dün akşam hareket eden feribot, 2 saatlik bir yolculuğun ardından Mudanya'ya ulaştı. İskeleye yanaşan Nusretbey Feribotunun iskeleye attığı ön ve arka halatları şiddetli lodos yüzünden koptu.

Halatları kopması üzerine büyük bir gürültüyle sarsılan feribotta bulunan 450 yolcu büyük bir korku ve panik yaşadı. Feribot, daha sonra Mudanya'daki askeri iskeleye yolcularını indirmek istedi. Lodos yüzünden bunu da başaramayan Nusretbey Feribotu, Gemlik İskelesi'ne yönlendirildi.

Gemlik İskelesi'ne yanaşan feribottaki yolcular, Gemlik Belediye araçlarıyla Şehirlerarası Otogar, Bursa merkez ve Mudanya ilçesine gönderildiler.

Tehlikeli bir yolculuk sonucu karaya ayak basan yolcular, Mudanya İskelesi'ne yanaşırken halatların kopması üzerine bir an batacaklarını sandıklarını belirterek, "Halatlar kopunca büyük bir gürültü oldu. Feribot defalarca yan yattı" diye konuştular.

Haberin Devamı

Bu arada, geceyi Gemlik Ä°skelesi'nde geçiren Nusretbey Feribotu, bu sabah Mudanya'ya hareket etti.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!