Bebeklerini bırakıp savaşa gidiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bebeklerini bırakıp savaşa gidiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2003 02:04

Irak'ta olası bir savaşın başlamasına günler kala, ABD'nin bölgeye sevkettiği askerler arasında yavrularını geride bırakıp, cepheye giden babalar kadar anneler de var. Anneleri savaşa giderken bebeklere babalar bakmak zorunda kaldı...

Deniz Piyadesi Binbaşı Hal Sellers'ın ölümün kıyısındaki, kalp hastası 4 aylık oğlu Dillon'un başucunda beklemektense ordudaki görevini yeğlemesinin ardından Kristin Spence, Paula Davis ve Marcia Neyjacoby adlı kadın askerler de bebeklerini ve küçük yaştaki çocuklarını ailelerine bırakarak cepheye gittiler.

BABALAR BAKACAK

Körfez'deki kuvvetlere katılan kadın askerlerden Baltimore'lu 26 yaşındaki uzman çavuş Paula Davis'in 6 aylık bebeğine banyo yaptırmak ise babası Jordan'a kaldı. Giovanna'ya haftanın iki günü anneannesi bakacak ama geri kalan zamanda Jordan ona annesini aratmamak için elinden geleni yapacak.

Pensylvannia'lı 29 yaşındaki kadın çavuş Marcia Neyjacoby, Fort Dix'ta ‘‘anne askerler’’le yapılan bir röportaj sırasında, çocuklarının fotoğraflarını göstererek ‘‘onları çok özleyeceğim’’ dedi.

Neyjacoby dönene kadar çocuklara babaları bakacak.

New Jersey'li 20 yaşındaki uzman çavuş Kristin Spence de 8 aylık bebeğini annesine bırakmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!