Unutamadıkları yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Unutamadıkları yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2002 00:40

Yeni yıl hediyeleri, farklı bir heyecan yaşatır insana ve yıllar geçse de unutamaz. Ünlü isimler, bugüne kadar kendilerini en çok sevindiren yeni yıl hediyelerini anlattılar.

SALMA HAYEK

Sanat eserleri

Her zaman bana çok güzel yılbaşı hediyeleri aldım. Fakat benim en çok seveceğim hediye bir sanat eseri olmalı. iki
yıldan beri de bana hep sanat eserleri hediye ediliyor. Doğrusu hepsini çok seviyorum.

HANDE ATAİZİ

Kardeşimin kartpostalı


Bundan birkaç yıl önce, erkek kardeşim bana özel bir yılbaşı kartpostalı hazırlamıştı. Fotoğrafını kendisi çekmiş, grafiğini yapmış, pullarla süslemiş. Tamamen kendi el emeği. Hayatım boyunca aldığım en güzel hediyeydi. Onu hala saklıyorum.

İBRAHİM TATLISES

En büyük hediye sesim


Bana verilmiş en büyük hediye sesimdir. Yüce Allah'ımın bana verdiği bu ses sayesinde bugünlere geldim. Bundan büyük ne gibi bir hediye olabilir ki.

GÜLBEN ERGEN

Poloraid fotoğraf makinesi


Bugüne kadar aldığım en anlamlı yılbaşı hediyesi, Nihat Odabaşı'nın verdiği polaroid fotoğraf makinesi oldu. Bu hediye beni çok mutlu etmişti. Çünkü çekilen fotoğrafı anında görmek, her zaman beni çok heyecanlandırıyor.

PETEK DİNÇÖZ

Hisse senedi


Sevdiğim insanlardan elbette bugüne kadar pek çok hediye aldım. Ancak Can'ın (Tanrıyar) geçen yılbaşında verdiği hediyeyi unutamıyorum. Bir buket gülün yanında Ereğli Demir Çelik'in hisse senedini getirmişti bana.

CATHERINE ZETA-JONES

Beyaz patenler

Ben küçük bir kızken hep buz patencisi olmak istemiştim. Fakat Galler bölgesinde buz pisti bulmak nerdeyse imkansızdı. Dokuz yaşındayken bana buz patenine benzeyen, beyaz tekerlekli bir çift paten hediye edildi. Bugüne kadar en fazla değer verdiğim yılbaşı hediyesi bu patenler oldu.

RICHARD GERE

Go-kart'a motor

On on iki yaşlarındayken altı ay uğraşıp kendime bir go-kart yapmıştım. Ama motor takmadıkça işe yaramayacaktı. Babamdan motor istemeyi göze alamadım. Bir yılbaşı gecesi, annemle babam bana beklediğim motoru hediye ettiler. Kendi ellerimle yarattığım go-kart'a binip küçük gezintilere çıkmak harikaydı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!